پروژه های گردشگری متناسب با نیاز هر شهر اجرا می شود

W W W . D I D S H A H R . I R

 

شورابیل-پارک سنگی

 

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از اتمام ۸۰ پروژه میراث فرهنگی تا پایان سال ۹۹ خبر داد.

نادر فلاحی با اعلام این خبر تصریح کرد: در حال حاضر ۸۰ پروژه توسط اداره کل در حال اجرا است که در بخش های مختلف سرمایه گذاری، گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی اجرا می شود.

وی افزود: با توجه به پیشرفت فیزیکی مطلوب برخی پروژه ها، از نیمه دوم سال جاری بهره برداری از پروژه ها امکان پذیر خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: پروژه های در دست اجرا در تمامی شهرها توزیع شده و متناسب با نیاز هر شهرستان اجرا می شود.

به گفته فلاحی در روند اجرای پروژه ها از ظرفیت کارشناسان، سرمایه گذاران و مهندسان فنی و بومی استان استفاده می شود و تا اتمام پروژه های فعلی، پروژه جدیدی در سطح استان آغاز نخواهد شد.


گردشگری استان اردبیل | اخبار گردشگری استان اردبیل | پروژه های گردشگری


شماره خبر : 10050 - پنج‌شنبه 9 آبان 1398 ساعت 14:06:54
1400 copyright.