توامند سازی گردشگری اردبیل با رونق جشنواره زمستانی

W W W . D I D S H A H R . I R

 

صغری فرشی

 

 

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از اجرای طرح زمستان بیدار با محوریت خروج از گردشگری فصلی در استان اردبیل خبر داد.

صغری فرشی در دیدار با سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گفت: گردشگری محور نخست توسعه استان است و بر خلاف گذشته که گردشگری این استان محدود به نیمه نخست سال بود، اردبیل میزبان گردشگران در تمام فصول سال شده است.

وی افزود: با طرح زمستان بیدار تلاش کردیم تا گردشگری زمستانی اردبیل رونق گیرد و در قالب رویداد‌های شاد و مفرح توانمندی‌های استان در سطح ملی و بین‌الملل معرفی شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز در این جشنواره گفت: زمستان بیدار رویکرد جدیدی در رونق گردشگری استان و با هدف معرفی توانمندی اردبیل در فصل زمستان است.

محمدرضا برادران، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز در این دیدار افزود: با توجه به اینکه رویداد‌های ورزشی می‌تواند در معرفی آیین‌ها و سنت‌های یک منطقه موثر باشد مقرر شد اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل در اجرای این طرح کنار اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل باشد.


گردشگری استان اردبیل | گردشگری اردبیل | اخبار گردشگری | صغری فرشی


شماره خبر : 11040 - چهارشنبه 6 آذر 1398 ساعت 15:21:20
1400 copyright.