دوره آموزشی برای فعالان گردشگری اردبیل برگزار شد

W W W . D I D S H A H R . I R

 

صغری فرشی

 

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)،  معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از آموزش ۱۳۸۳ نفر فعال گردشگری از ابتدای سال جاری خبر داد.

صغری فرشی تصریح کرد: در ۸ ماهه سال جاری ۲۰۰ ساعت کارگاه آموزشی برگزار شده و جمعا ۶۸۴۹ نفر- ساعت دوره آموزشی عملیاتی شد.

وی با اشاره به برگزاری دوره ها برای تاسیسات گردشگری اظهار کرد: دوره های آموزشی برای فعالان گردشگری مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان گردشگری، مجتمع های سلامت، تندرستی و آبدرمانی و مراکز پذیرایی، جوامع محلی و اقامتگاه های بوم گردی برگزار شده است.

برگزاری ۷ دوره آموزشی گردشگری در اردبیل

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: همچنین ۷ تور علمی آموزشی در این مدت برگزار شده است که از جمله می توان تور ویژه مدیران فنی و راهنمایان تور، آشنایی با گیاهان ایران و آشنایی با نحوه استقرار بنا در طبیعت نام برد.

به گفته فرشی همچنین تورهای علمی – آموزشی فنون و مهارت های تور گردانی، تور علمی- آموزشی تنوع زمین شناسی، تور علمی – آموزشی آشنایی با خزندگان ایران و تور علمی – آموزشی آشنایی با پرندگان ایران و پرنده نگری برگزار شده است.لفقر

وی با تاکید به اینکه آموزش فعالان گردشگری از سال گذشته با جدیت دنبال می شود، افزود: این مهم با هدف ارتقا کیفی و کمی خدمات ارائه شده به گردشگران و افزایش ماندگاری مسافران دنبال می شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل اضافه کرد: از سوی با انتقال آموزش و مهارت، می توان فرصت های شغلی را در حوزه گردشگری استان رقم زد.


گردشگری استان اردبیل | گردشگری اردبیل | صغری فرشی| اخبار گردشگری


شماره خبر : 11090 - پنج‌شنبه 7 آذر 1398 ساعت 16:39:42
1400 copyright.