گردشگری استان اردبیل در نمایشگاه بین المللی معرفی می شود

W W W . D I D S H A H R . I R

 

نمایشگاه کتاب

 

به گزارش دیدشهر، نادر فلاحی در جلسه هماهنگی برنامه های نمایشگاه تهران بیان داشت: با توجه به اهمیت نمایشگاه گردشگری تهران به عنوان مهمترین رویداد گردشگری کشور و ثبت آن در تقویم جهانی، لازم است شهرداران شهرهای گردشگری استان اردبیل در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران حضور فعالی داشته باشند.

وی ادامه داد: شهرهای اردبیل، مشگین شهر، خلخال و سرعین به عنوان شهرهای جاذب گردشگر در سطح استان نیازمند معرفی هرچه بهتر در سطح ملی و بین المللی هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به اینکه نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران فرصت مطلوبی برای شناساندن ظرفیت‌های گردشگری استان است، تصریح کرد: مشارکت شهرداران می‌تواند باعث ایجاد تعامل بیشتر در جهت تحقق این موضوع و معرفی خدماتی که از سوی شهرداری‌ها به شهروندان ارائه می شود، باشد.

فلاحی با تاکید به اینکه گردشگری یکی از حوزه‌های اصلی درآمدزا در اردبیل است، ادامه داد: در دو سال گذشته مشگین شهر و خلخال بعد از سرعین به عنوان قطب‌های دوم و سوم گردشگری در سطح استان معرفی شدند که با استقبال گسترده گردشگران داخلی و خارجی مواجه شده است.

وی اضافه کرد: همچنین شهر اردبیل به عنوان مرکز استان دارای جاذبه‌های متعدد تاریخی و فرهنگی است که معرفی این جاذبه‌ها نیازمند همکاری شهرداری‌ و شورای شهر است.


گردشگری استان اردیبل| سایت گردشگری استان اردیبل| اخبار گردشگری| نمایگاه بین المللی | گردشگری


شماره خبر : 12504 - شنبه 19 بهمن 1398 ساعت 12:48:08
1400 copyright.