کهنه قلعه مشگین شهر پی سنگی و پی بندی می شود

W W W . D I D S H A H R . I R

ایمانعلی ایمانی

 

به گزارش دیدشهر؛ ایمانعلی ایمانی اظهار کرد: پی سنگی به طول ۲۳ متر در ضلع شرقی و پی‌بندی برج ضلع شرقی کهنه‌قلعه در راستای صیانت و احیای این بنای تاریخی مهم شهرستان انجام می‌شود.

او افزود: کهنه‌قلعه تحت شماره ۶۱۸ در فهرست آثار ملی در سال ۱۳۴۵ به ثبت رسیده است که این قلعه به دوره ساسانی بر می‌گردد و نشان از قدمت تاریخ و تمدن در این منطقه دارد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مشگین‌شهر بیان کرد: سنگ نبشته‌ای به خط پهلوی ساسانی تنها کتیبه کشف‌شده در آذربایجان در جبهه شمال‌غربی این بنا اهمیت این قلعه و موقعیت استراتژیک آن را نشان می‌دهد.

ایمانی گفت: با توجه به اهمیت این بنای تاریخی ضلع شرقی قلعه در سال ۹۷ و ۹۸ با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال مرمت اضطراری شده تا جلوی تخریب آن گرفته شده و زمینه برای معرفی آن برای مردم منطقه و گردشگران فراهم آِید.

او عنوان کرد: امسال با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و تخصیص ۳۰۰ میلیون ریال اجرای پی سنگی در ضلع شرقی و پی‌بندی برج ضلع شرقی در حال انجام است است.


شماره خبر : 17014 - دوشنبه 13 مرداد 1399 ساعت 14:38:02
1400 copyright.