طرز پخت فطیر محلی استان اردبیل

W W W . D I D S H A H R . I R

فطیر

مواد لازم برای پخت فطیر اردبیل

۱- کره محلی ۲۰۰گرم

۲ – آرد به مقداری که خمیر بدست نچسبد

۳- شکر ۲ لیوان

۴- شیر یک کیلو

۵ -تخم مرغ ۵ عدد

۶ – پودر خمیر ترش ۲قاشق سوپخوری

۷- زرد چوبه یک قاشق سوپخوری

۸- نمک یک قاشق چایخوری

فطیر

روش پخت فطیر محلی اردبیل

در قدم اول شیر را گرم کرده به حدی که به دمای ۳۷ درجه برسد.

بعد کره وشکر وزردچوبه،نمک، پودر خمیر ترش وسفیده تخم مرغ را میریزیم بعد آرد را ریخته خمیر میکنیم به حدی که خمیر نرمی بدست آید وخمیر بدست نچسبد.

خمیر را با نایلون و دستمال پوشانده در جای گرم به مدت ۲ساعت بماند.

بعد خمیر را چونه گرفته ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم.

بعد خمیر را باوردنه به قطر ۲سانت باز کرد و با چنگال روی خمیر طرح میاندازیم.

با زرده های تخم مرغ که با شیر ترکیب شده رومال میزنیم و در تنوری که از۳ساعت قبل گرم شده میپزیم.

فطیر


شماره خبر : 17882 - دوشنبه 5 آبان 1399 ساعت 13:23:12
1400 copyright.