حمایت ویژه از هنرمندان صنایع دستی شهرستان کوثر

W W W . D I D S H A H R . I R

صنایع دستی گلیم

 

به‌گزارش دیدشهر؛ جهانگیر شهبازی اظهار کرد: در دیداری که با مسئول بنیاد برکت استان در شهرستان کوثر صورت گرفت مقرر شد از هنرمندان صنایع دستی شهرستان با ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت حمایت ویژه‌ای انجام شود.

او ادامه داد: علاوه بر این، تسهیلات لازم برای تجهیز اقامتگاه‌های بومگردی تبدیلی توسط بنیاد برکت استان پرداخت خواهد شد تا با حمایت از این اقامتگاه‌ها زمینه برای توسعه آنها فراهم شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوثر افزود: متقاضیان دریافت این تسهیلات با معرفی این اداره و در مدت زمان مناسبی تسهیلات خود را دریافت خواهند کرد.

 

صنایع دستی

شهبازی بیان کرد: سعی خواهیم کرد با تعامل بیشتر با دستگاه‌ها و مراکز پشتیبان سطح و کیفیت حمایت خود را از واحدهای تحت پوشش افزایش دهیم.

او اضافه کرد: در حال حاضر نزدیک ۱۰۰ نفر هنرمند صنایع‌دستی در رشته‌های مختلف در شهرستان شناسایی و پروانه انفرادی و یک فقره نیز پروانه کارگاهی صادر شده و دو واحد اقامتگاه بومگردی نیز در حال حاضر در شهرستان فعال است.


شماره خبر : 18845 - چهارشنبه 3 دی 1399 ساعت 20:45:13
1400 copyright.