گردشگری اردبیل محور توسعه این استان

W W W . D I D S H A H R . I R

تابلو گردشگری

گردشگری محور نخست توسعه استان اردبیل بوده و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توانسته به قطب گردشگری چهار فصل تبدیل شود.

نادر فلاحی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تمامی مسئولان استان عزم جدی برای توسعه گردشگری دارند و در سال‌های اخیر نیز برنامه‌های جامعی در این زمینه به اجرا درآمده است.

اردبیل قطب گردشگری چهار فصل

وی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اردبیل توانسته به قطب گردشگری چهار فصل تبدیل شود، افزود: در شعاع ۷۰ کیلومتری می‌توان به کوه، دشت، جنگل، آب‌های گرم و منابع طبیعی بدیع دست یافت و با این تنوع جغرافیا اردبیل به منزله ایران کوچک است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حوزه میراث فرهنگی نیز جاذبه‌های متعددی وجود دارد و اخیراً نیز پس از ۵۲ سال دروازه عالی‌قاپو احیا شده است.

شرکت توسعه  گذاری خدمات خود را ارتقاء دهد 

وی با اشاره به اینکه شرکت توسعه گردشگری دو مجموعه فعال هتل لاله و آبدرمانی سبلان را در اختیار دارد، افزود: انتظار ما توسعه و ارتقای خدمات هر دو مجموعه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همچنین خواستار همکاری برای تعیین تکلیف سرویس‌های بهداشتی ناتمام شد و گفت: انتظار ما از شرکت‌های تابعه سازمان میراث فرهنگی، تقویت زیرساخت‌های استان است.


شماره خبر : 7495 - دوشنبه 14 مرداد 1398 ساعت 17:02:01
1400 copyright.