تخصیص ۲۰ میلیارد ریال برای تکمیل دروازه عالی قاپو اردبیل

W W W . D I D S H A H R . I R

 

عالی قاپو

 

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، کریم لطفی بیان داشت: دروازه عالی قاپو پیشرفت ۸۵ درصدی دارد و در سفر رییس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.

وی گفت: تاکنون بیش از ۱۵ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است و ۲۰ میلیارد ریال دیگر نیز تا اتمام عملیات هزینه خواهد شد.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: برای تکمیل تزیینات این بنای احیا شده همچنین مبلغ ۷ میلیارد ریال نیز هزینه خواهد شد.

لطفی اضافه کرد: در راستای بازگشایی صحن مجموعه جهانی شیخ صفی همچنین تملک ساختمان بانک ملی در مرحله تهیه نقشه قرار دارد و مطالعه آن در حال انجام است.

به گزارش دیدشهر، وی با اشاره به اهمیت بازگشایی صحن مجاور دروازه عالی قاپو، افزود: برای این مطالعه ۲ و نیم میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.


گردشگری استان اردبیل | گردشگری اردبیل | میراث فرهنگی اردبیل | کریم لطفی


شماره خبر : 8524 - چهارشنبه 13 شهریور 1398 ساعت 13:11:13
1400 copyright.