https://didshahr.ir/989

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اردبیل با اشاره به اینکه چهارمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در حوزه برق و کامپیوتر 23 تا 25 آبان‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار خواهد شدگفت: سعی می کنیم هویت واصالت شهر اردبیل را با برندها معرفی کنیم وامیدواریم اصحاب رسانه نیز دراین مسیر یاری گر ماباشند.

به گزارش دیدشهر، فرزاد ستاری اظهار کرد: چهارمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در حوزه برق و کامپیوتر 23 تا 25 آبان‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ما در سال‌های گذشته دو بار میزبان کنفرانس ملی برق بودیم که این بار در قالب این کنفرانس با محوریت توسعه و گسترش آی‌تی سعی می‌کنیم تحولی دیگر را در دانشگاه و فضای علمی این مجموعه رقم بزنیم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اردبیل به تولید متنوع محصولات حوزه آی‌تی اشاره کرد و افزود: ما در حوزه اشتغال و تولید ثروت استان می‌توانیم در این بخش موفق عمل کنیم به طوری که در تولید بازی‌های مبتنی بر فرهنگ بومی خود به راحتی می‌توانیم فعالیت‌های موثر و راهگشایی را انجام دهیم.

سعی داریم اردبیل را به محل دایمی کنفرانس‌های علمی تبدیل کنیم

ستاری ادامه داد: سعی داریم تا اردبیل را به محل دایمی برگزاری کنفرانس‌های علمی تبدیل کنیم که از همین روی برای چهارمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در حوزه برق و کامپیوتر از اساتید برجسته دانشگاه تهران و مشهد دعوت کردیم تا در این رویداد حضور پیدا کنند.

وی بیان کرد: برای اولین بار در کشور در یک رویداد متفاوت سعی خواهیم کرد تا کنفرانس علمی متمرکز بر تبادل اطلاعات و یافته‌های علمی را به شکل کاربردی برگزار کنیم که با دقت نظر در پذیرش مقالات سعی کردیم از بین 246 مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس 74 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته که 62 مورد از این مقالات واجد شرایط ارائه بوده و مابقی به شکل پوستر ارائه می‌شود.

دعوت از رسانه‌ها برای انتشار مطالب متنوع در حوزه آی‌تی

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اردبیل با دعوت از رسانه‌ها برای انتشار مطالب متنوع در حوزه آی‌تی گفت: با توجه به کارکرد این حوزه انتظار می‌رود با همکاری رسانه‌ها در استان اردبیل به سمت معرفی برند محصولات مختلف در این حوزه حرکت کنیم تا هم فرصت اشتغال و هم درآمدزایی برای فعالان این حوزه فراهم آید.

معرفی هویت و اصالت شهر اردبیل از روی برندینگ 

ستاری اضافه کرد: به نظر می‌رسد ما در این حوزه کم کار کردیم و ضرورت دارد برای معرفی هویت و اصالت شهر اردبیل بیشتر از این روی برندینگ کار کنیم تا بتوانیم در محافل علمی و توسعه فناوری حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی فضای رقابتی در این حوزه را یک فضای آزاد و بدون محدودیت دانست و بیان کرد: درآمدزایی در این حوزه به حدی بالاست که در قیاس با شرایط اشتغال کنونی جوانانی که به اشتغال در حوزه آی‌سی‌تی تمایل پیدا می‌کنند چندین برابر سایر حوزه‌های کارآفرینی کسب درآمد می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.