نقص فنی اتوبوس و سردرگمی زائران در گرمی
به گزارش دیدشهر، سرهنگ الیاس دلیر اظهار داشت: به دنبال اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر توقف یک دستگاه اتوبوس به دلیل نقص فنی در حوالی بیلداشی و سردرگمی مسافران آن، بلافاصله ماموران انتظامی گرمی برای امدادرسانی به مسافران آن با در نظر گرفتن سرمای شدید به محل اعزام شدند.
وی افزود: ماموران انتظامی با حضور در محل مشاهده کردند تعدادی زائر کشور آذربایجان که اکثر کودک و زن و افراد سالخورده بودند در مسیر برگشت از سفر معنوی کربلا به دلیل نقص فنی و خراب شدن اتوبوس در سوز و سرمای منطقه گرفتار شدند که با امدادرسانی به موقع، اقدام شایسته پلیس و حضور نیروهای امدادی، زائران آذربایجانی با استفاده از آژانسهای مسافرتی به سفر خود ادامه دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان گرمی با اشاره به اینکه زائران آذربایجانی از این اقدام خداپسندانه پلیس کمال سپاس و قدردانی خود را اعلام کردند گفت: پلیس با حداکثر توان و تعهد در خدمت امنیت و آرامش مردم است.

