مشگین شهری ها همچنان سردرگم انتخاب شهردار

W W W . D I D S H A H R . I R

به گزارش دیدشهر، صرف نظر از پشت پرده ارائه دوباره پیشنهاد انتخاب رحمت انوری آذر بعنوان شهردار مشگین شهر از سوی شورای این شهر، باید دید جناب انوری آذر که هم اکنون سکان شهرداری پارس آباد را بر عهده دارد و پیش تر نیز انتخاب خود بعنوان شهرداری مشگین شهر را تکذیب کرده بود، آیا این بار نیز این جسارت را به خرج داده و انتخاب خود بعنوان شهرداری مشگین شهر را تکذیب خواهد کرد، یا واقعا این بار با سکوتش حکم تاییدی بر عمارت شهرداری مشگین شهر خواهد زد؟

اما آنچه در این میان حائز اهمیت است، نقش شورای اسلامی شهر پارس آباد و شفاف سازی در این زمینه است که آیا آنها واقعا موافق این هستند شهردار فعلی پارس آباد بدون دغدغه راهی مشگین شهر شود و یا مخالف رفتن آقای شهردار هستند؟!

هنوز یادمان نرفته که اعضای شورای شهر پارس آباد در همان اوایل برای انتخاب شهردار و نظارت بر مدیریت شهری که مدتها قرار بود یکپارچه شود، هم قسم شدند تا حاشیه ها رو کنار زده و برای شهر و مردمش تلاش کنند.

اما آیا آقایان شورای شهر پارس آباد فکر اینجاش رو هم کرده بودن که میانه راه شهردار فعلی پارس آباد پائیز این شهر تمام نشده، هوس زمستان مشگین شهر کرده و یا اینکه رایزنی هایی برای گرفتن پُستی دیگر کند که در اینصورت تکلیف شهر و شهروندان پارس آباد چه خواهد شد؟!

به هر حال افکار عمومی بی صبرانه منتظر شفاف سازی شورای اسلامی شهر پارس آباد در این زمینه هستند که بالاخره شهردار رفتنی است یا ماندنی؟!

 


شماره خبر : 2202 - چهارشنبه 28 آذر 1397 ساعت 14:05:19
1400 copyright.