مشکل تسهیلات طرح گردشگری ازناو برطرف شد

W W W . D I D S H A H R . I R

 

ازناو

 

به گزارش دیدشهر، ارژنگ عزیزی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خلخال، اظهار کرد: مشکل دریافت تسهیلات پروژه گردشگری پل معلق منطقه ازناو خلخال برطرف شده و علاوه بر آن سقف تسهیلات طرح گردشگری هتل پنج ستاره ازناو نیز از ۲۰ میلیارد ریال به ۶۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی گفت: مشکل به‌وجود آمده در روند اجرای این طرح ناشی از تاخیر در واگذاری زمین به سرمایه‌گذار طرح از محل اراضی ملی، پایان مهلت ارائه مدارک از سوی مجری طرح به بانک برای دریافت تسهیلات و در نتیجه پایان منابع مالی سال گذشته در بانک عامل است.

معاون امور اقتصادی استاندار اردبیل بیان داشت: در حال حاضر پروژه گردشگری پل معلق منطقه ازناو خلخال هیچ گونه مشکل تسهیلاتی از سوی بانک ندارد.

عزیزی بیان کرد: لازم است تا مسؤولان دستگاه‌های اجرایی با تعامل بیش‌تر با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و اعتماد به این سرمایه‌گذاری‌ها برای رفع معضل اشتغال و بیکاری تلاش کنند.


شماره خبر : 6460 - سه‌شنبه 11 تیر 1398 ساعت 14:34:09
1400 copyright.