افزایش ۳۰ درصدی ورود گردشگر به سرعین

W W W . D I D S H A H R . I R

 

حسن حسن پور

 

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)،  حسن حسن پور در جمع خبرنگاران گفت: مسیر سلامت با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی به بهسازی و بازسازی راه‌های این شهرستان با توجه به توریستی بودن این منطقه اشاره کرد و افزود: در سالجاری و به ویژه حوزه عمرانی شهرستان سرعین شاهد اقدامات مناسب و منحصربفردی بوده به طوری که برای بهسازی و تعریض جاده گردشگری آلوارس – سرعین قریب به ۲۲ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی راهدارخانه سرعین

فرماندار سرعین با اشاره به اینکه راهدارخانه این مسیر نیز در حال ساخت و ساز است و تا پایان سالجاری شاهد بهره‌برداری از این راهدارخانه نیز خواهیم بود، بیان کرد: این راهدارخانه با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و به لحاظ توریستی بودن منطقه در نظر داریم هر چه سریعتر این پروژه ساخته شده و به اتمام برسد.

حسن پور همچنین تاکید کرد: اعتبارات ناچیز حوزه راه سازی باعث شده تا در بهسازی و تعریض جاده های ویلادره به سرعین و ارجستان به اردبیل دچار مشکل شویم.

وی از پیشرفت ۹۰ درصدی کمربندی شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: ۱۰ درصد باقیمانده نیز در روزهای آتی با همکاری و مساعدت شورای شهر و شهرداری سرعین به اتمام خواهد رسید.

پارک آناهیتا سرعین ساماندهی می شود

فرماندار سرعین در ادامه گفت: در راستای توسعه بخش‌های گردشگری شهرستان سرعین ساماندهی پارک آناهیتا را در دستور کار قرار دادیم به طوری که در حال حاضر ۶ هکتار از این منطقه قابل استفاده بوده و در اختیار گردشگران و مسافران قرار می‌گیرد.

حسن پور تصریح کرد: هرچند سرعین در ظاهر یک شهر ۱۸ هزار نفری است اما در واقع به میلیون‌ها نفر مسافر در این شهر خدمات‌رسانی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در سالجاری به رغم افزایش ۳ درصدی ورودی گردشگر به اردبیل این رقم در شهرستان سرعین ۳۰ درصد بوده و ما با استقبال از این میزان مسافر و گردشگر خدمات متنوعی را به این گردشگران ارائه می‌کنیم.

 

سرعین شهر گردشگری استان اردبیل ساماندهی می شود

سرعین صاحب موزه می شود

 


گردشگری استان اردبیل | گردشگری سرعین | اخبار گردشگری سرعین | فرماندار سرعین | حسن حسن پور


شماره خبر : 8197 - پنج‌شنبه 7 شهریور 1398 ساعت 12:21:39
1400 copyright.