پروژه ساماندهی رودخانه ارس به پیشرفت ۳۴ درصدی رسیده است اما ساماندهی سواحل این ررودخانه با توجه به اهمیتش در انتظار تامنی اعتبار از سوی دولت است.
به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه ساماندهی رودخانه مرزی ارس به ۳۴ درصد رسیده است.
عباس جنگی مرنی افزود: این پروژه در بازه میله مرزی ۵۳.۱ به طول ۲.۲ کیلومتر شامل دایک خاکی با روکش سنگی و دیوار گابیونی است که با اعتبار ۹۳ میلیارد ریال در حال اجراست.
وی حفاظت از خاک در برابر فرسایشهای رودخانه مرزی را ضروری خواند و گفت: اجرای پروژه ساماندهی و حفاظت سواحل رودخانههای مرزی جزو اولویتهای شرکت آب منطقهای اردبیل بوده و در راستای اخذ و جذب اعتبارات لازم تلاش میشود.
تاکید برای صیانت از بستر رودخانه آراز چایی
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل از آمادگی این شرکت برای جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در حریم رودخانهها و همچنین جلوگیری از تجاوز به بستر رودخانهها خبر داد و افزود: با همکاری مشترک با تمامی دستگاههای اجرایی ذی ربط آمادگی داریم تا در زمینههای مختلف جهت حفاظت از منابع آبی تلاش کنیم.
جنگی بر ضرورت تعامل و همکاری ۲ جانبه برای ساماندهی و صیانت از رودخانهها تاکید کرد و گفت: برای ساماندهی وضعیت رودخانههای موجود در حریم و داخل شهرها و معرفی جاذبههای گردشگری و آبهای معدنی به گردشگران باید اقدامات مناسبی بعمل آید.
وی لازمه هدایت آبهای سطحی و اضافی به خارج از شهر را یادآور شد و ادامه داد: برای هدایت آبهای سطحی و اضافی موجود در داخل شهر باید شهرداریها اقدامات مناسبی انجام دهند تا در این باره مشکلی برای شهروندان بوجود نیاید.
شبکه های آبی دشت مغان بازسازی می شوند
مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل اقدامات انجام یافته توسط شرکت آب منطقهای اردبیل در مورد مرمت، بازسازی و اصلاح شبکههای موجود در دشت مغان را کمنظیر خواند و گفت: مرمت و بازسازی و اصلاح شبکه های موجود باید بیش از گذشته بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
جنگی تخصیص اعتبارات مناسب برای لایروبی و مرمت شبکهها و رودخانهها را یادآور شد و گفت: با اختصاص اعتبارات مناسب از طرف دولت و اصلاح شبکهها میتوان به حد کافی از هدر رفت آب جلوگیری کرد.
وی را منوط به اجرای برنامههای توسعه ای بخش آب ذکر کرد و افزود: با اقدامات در دست انجام شرکت آب منطقهای اردبیل در مغان در سالهای آینده شاهد رونق و توسعه بخش کشاورزی خواهیم بود.