https://didshahr.ir/21676

سفر به اردبیل؛ اختصاص ۵۵ میلیارد تومان اعتبار و ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات

پیاده راه عالی قاپو

به گزارش دیدشهر؛ استان اردبیل سومین سفر ضرغامی بود این سفر که در اواخر مهرماه (۲۹ مهر) انجام شد علاوه بر افتتاح طرح‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، دیدار با هنرمندان صنایع‌دستی اهل تسنن عنبران همزمان با هفته وحدت در مجموعه جهانی شیخ‌صفی‌الدین اردبیلی، آغاز تصویربرداری فیلم گردشگری ایران ۹۱، از شهرستان‌های سرعین و بازدید و در دیدارهای مردمی به بررسی مشکلات این دو شهرستان‌ پرداخت.

وزیر میراث‌فرهنگی مانند هر دو سفر قبلی از یکی از بازارچه‌های صنایع‌دستی بازدید کرد. او اقدامات انجام شده و سامان‌دهی این بازارچه را نسبت به بازدید قبلی که از آن داشته بود، گسترده و مناسب‌ ارزیابی کرد و بر تداوم آن تاکید کرد.

در ادامه این سفر با حضور ضرغامی در محل فیلم‌برداری، تولید سریال تلویزیونی ایران ۹۱ آغاز شد. این سریال با محوریت معرفی جاذبه‌ها و قابلیت‌های گردشگری استان اردبیل در قالب طنز با مشارکت صدا و سیما و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تهیه می‌شود.

سرعین قطب گردشگری سلامت

ضرغامی سرعین را از قطب‌های مهم گردشگری سلامت کشور معرفی و در مورد ظرفیت‌های این شهر برای جذب گردشگر در حوزه ورزش تصریح کرد: «حسین رضازاده و علی دایی دو قهرمان ورزشی ویژه بین‌المللی، (اهل اردبیل) و افتخار کشور هستند. سرعین ظرفیت خدمات‌دهی به بخش‌های مختلف گردشگری دارد و باید برای میزبانی از رویدادهای ورزشی و کمپین‌های ملی مهیا شود.»

تابلو گردشگری

 افتتاح ۳۷ طرح در استان اردبیل

در این سفر در مجموع ۳۷ طرح در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به بهره‌برداری رسید که ۱۳ مورد از این طرح ها مربوط به پایگاه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی شامل سامان‌دهی و ایجاد صحن قزل‌باشلار، مرمت کاشی ساقه گنبد شاه اسماعیل، مرمت و ساماندهی مدرسه پورسینا عمارت دارالارشاد، سامان‌دهی قبرستان مطهر شهیدگاه، نورپردازی حیاط باغ، یکسان‌سازی کاشی سردرهای مغازه میدان عالی‌قاپو، نوسازی حفاظت الکترونیکی مجموعه با دوربین‌های مداربسته به تعداد ۷۰ عدد و سیستم دزدگیر، راه‌اندازی موزه سکه، موزه اسناد، موزه کتیبه‌های سنگی٬ موزه قطعات سفال، موزه سفال و موزه عکس‌های قدیمی است.

افتتاح زیپ‌لاین مجتمع گردشگری شرکت باغ‌شهر هیر، محوطه گردشگری قصر چوبی ازناو خلخال، اقامتگاه بوم‌گردی حسن قهرمان‌زاده، هتل یک‌ستاره محمد عیسی‌زاده، محوطه گردشگری همرنگ و اقامتگاه بوم‌گردی آرامان هم از طرح‌هایی بود که همزمان با سفر وزیر میراث‌فرهنگی به اردبیل برای خدمت‌رسانی به شهروندان و گردشگران به بهره برداری رسید.

افزون بر این، در این سفر اعلام شد مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال از محل منابع کمک‌های فنی و اعتباری برای اجرای طرح‌ها و توسعه گردشگری همچنین ۱۰۰ میلیارد ریال برای مرمت بناهای تاریخی و تکمیل موزه‌های استان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ توسط سازمان برنامه و بودجه اختصاص می‌یابد.

همچنین ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای اجرای طرح‌های گردشگری استان با نظر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از محل منابع ستاد اجرایی فرمان امام (ره) همچنین ۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیز از محل منابع وزارت نفت امسال برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل تخصیص داده می‌شود. علاوه بر آن از محل منابع سازمان برنامه و بودجه ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای تکمیل طرح‌های میراثی براساس فهرست ارائه‌شده در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اختصاص می‌یابد.»

سرم تقویتی و شایعه سکته در سرعین

در حین سفر شایعاتی منتشر شد که وزیر میراث‌فرهنگی در سرعین دچار حمله قلبی شده و سکته کرده که وزارت میراث‌فرهنگی آن را تکذیب کرد. ضرغامی چند ساعت بعد دست به توییت شد و نوشت: در میان برنامه‌های فشرده اردبیل، یک سرم تقویتی زدم و مجددا ساعت‌ها در سرعین با مردم بودم؛ شایعه امروز خیلی خوب بود؛ اجمالا فهمیدم خیلی‌ها، نگران من هستند! امشب برای مهمانان خارجی (کنفرانس وحدت اسلامی) در برج میلاد سخنرانی دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.