طبیعت بکر و مناطق تاریخی شهرستان گرمی ظرفیت قابل توجهی در حوزه گردشگری به شمار می آید که باید به بهترین شکل ممکن به آنها پرداخت و از آن ها برای رونق گردشگری بهره برد.
متاسفانه طی سالیانه گذشته گرمی با دارا بودن ظرفیت های خوب گردشگری مورد بی مهری مسوولان قرار گرفته و نگاه چندانی برای توسعه و بهبود شهر نداشته اند.
اکبر منصوری جوان فعال حوزه گردشگری شهرستان گرمی که به تنهایی درصدد پیشرفت گردشگری شهر گرمی است از مشکلات و موانع توسعه برایمان می کوید.
به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، مدیر اقامتگاه بوم گردی شوون با انتقاد از بیتوجهی مسئولان استانی و شهرستانی به مشکلات طرحهای سرمایهگذاری شهرستان گرمی، اظهار کرد: فقدان زیرساختهای لازم گرشگری در گرمی موجب بیرغبتی حضور گردشگران در این شهرستان شده است.
اکبر منصوری در ادامه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری روستایی، عشایری و کشاورزی گفت: این شاخه از گردشگری یکی از جاذبه های پر طرفدار صنعت گردشگری محسوب میشود و خوشبختانه شهرستان گرمی در هر سه زمینه روستایی، عشایری و کشاورزی از ظرفیتهای بالقوه زیادی برخوردار است.
این فعال حوزه گردشگری با اشاره به ظرفیت ها افزود: گرمی به جهت طبیعت زیبا و دو بهار، قابلیت تبدیل شدن به یکی از شهرستانهای هدف گردشگری به شمار می آید.
وی گفت: مرزی بودن، صنایعدستی متنوع و کاربردی و جاذبههای تاریخی از جمله ظرفیتهایی است که بهرهمند شدن از آنها نیازمند اهتمام بیشتر مسئولان و فعالان حوزه گردشگری است.
اکبر منصوری خاطرنشان کرد: گرمی با قرار گرفتن در مسیر بینالمللی ظرفیتهای زیادی در جذب گردشگران خارجی دارد اما فعلاً در این حوزه پیشتاز نیست و اگر بخواهیم در جذب گردشگر خارجی و داخلی موفق عمل کنیم نیازمند تبدیل ظرفیت ها به جاذبه و یا ایجاد جاذبه های گردشگری و معرفی و تبلیغ آن ها هستیم.
مدیر عامل آژانس گردشگری شوون گرمی تاکید کرد: گردشگران خارجی به لحاظ عدم شناخت و آشنایی با قابلیتهای گردشگری منطقه، شهرستان گرمی را نه برای اقامت بلکه برای دسترسی به سایر مناطق انتخاب میکنند.
استقبال کم نظیر گردشگران از اقامتگاه بوم گردی گرمی
وی به حضور گردشگران خارجی و داخلی در اقامتگاه شوون اشاره کرد و افزود:در طول یک سال بهرهبرداری این اقامتگاه مورد استقبال کم نظیر گردشگران واقع شده که متاسفانه عدم همکاری و حمایت مسئولین استانی و شهرستانی موجب دلسردی فعالیت در این حوزه شده است.
اکبر منصوری خاطرنشان کرد: بومگردی شوون با سرمایهگذاری و آورده شخصی احداث شده و هیچ نهادی به تعهدات خود در خصوص اعطای تسهیلات و حمایت عمل نکردهاند؛ به طوری که با پیگیریهای شبانه روز تاکنون مسیر خاکی ۳ کیلومتری این روستا زیرسازی و تعریض نشده است و در زمینه فرهنگسازی کوچکترین قدمی هم در منطقه برداشته نشده که مانع بزرگی در توسعه صنعت گردشگری منطقه محسوب میشود.