https://didshahr.ir/1232

رئیس محیط زیست مشگین‌شهر با اشاره به وجود حدود 30 قلاده خرس قهوه ای در مشگین شهر گفت: این جاندار از حیوانات محافظت شده می باشد ولازم است اهالی همکاری‌های لازم را در صیانت از این گونه ارزشمند جانوری انجام دهند.

به گزارش دیدشهر، یوسف محمدی تصریح کرد: طبق برآوردهای انجام شده جمعیت خرس‌ قهوه‌ای در مشگین‌شهر به حدود ۳۰ قلاده می‌رسد و با توجه به اینکه این جاندار از حیوانات محافظت شده می‌باشد، لازم است اهالی بومی منطقه همکاری‌های لازم را در صیانت از این گونه ارزشمند جانوری انجام دهند.

به گفته وی از جمله مهمترین گونه‌های حیات وحش شهرستان مشگین‌شهر شغال، خرگوش، گراز وحشی، سمور سنگی، کل و بز و خرس قهوه‌ای می‌باشند.

رئیس محیط زیست مشگین‌شهر با بیان اینکه سارگپه، عقاب طلایی، چکاوک، پرستو، انواع کبک، زاغ، پرنده زنبورخوار، هدهد و چلچله از گونه‌های پرندگان شهرستان مشگین‌شهر هستند؛ اضافه کرد: صیانت از محیط زیست یک وظیفه عمومی بوده و مشارکت همگانی را می‌طلبد.

وی در خصوص برنامه های صیانتی از گونه های نادر منطقه تاکید کرد که به منظور جلوگیری از تعارض انسان با حیات‌ وحش و کاهش صدمات و خطرات جانی برای کوهنوردان و گردشگران و این گونه ها و نیز آبگرم‌های دامنه سبلان و تقویت حصار امنیتی و پاکسازی محوطه محدوده آبگرم‌ها به شعاع دو کیلومتر به دلیل حضور حیات وحش جهت تغذیه از زباله‌های پراکنده فنس کشی ضروری است.

محمدی افزود: افزون بر وجود تعداد زیادی از واحدهای کشاورزی و دامداری سطح شهرستان مشگین‌شهر بالغ بر ۷۵ واحد صنعتی و خدماتی در حوزه کشتارگاه‌های صنعتی طیور، رب سازی و کبریت سازی به صورت مداوم مورد پایش کارشناسان محیط زیست قرار می‌گیرند.

وی از برگزاری کارگاه‌های آموزشی زیست محیطی برای دهیاران و اعضای شوراهای بخش تابعه و ارائه بروشورهای زیست محیطی به منظور ممنوعیت شکار و واجرای نهضت پاکسازی در شهر و روستاهای تابعه خبر داد و اضافه کرد: در سطح مدارس نیز به منظور افزایش انگیزه دانش‌آموزان کلاس‌های محیط‌بانی برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.