مدیر کل کمیته امداد اردبیل گفت: ۲۱ میلیارد و ۸۰۷ میلیون تومان تسهیلات اشتغال و خودکفایی در هشت ماهه نخست سالجاری به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده تا بتوانند شغل مورد نظر خود را ایجاد کنند.
به گزارش دیدشهر، حسین دشتی با اشاره به اینکه هزار و ۴۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت در هشت ماهه نخست سالجاری وارد بازار کار شدهاند، گفت: کمیته امداد استان اردبیل با ارائه مهارتهای لازم شغلی، اعطای تسهیلات قرضالحسنه و نظارت بر حسن اجرای طرح، اشتغال پایداری را برای خانوار تحت حمایت رقم میزند که میتوانند با تکیه بر تواناییهای خود توانمند شوند.
وی با اعلام اینکه ۲۱ میلیارد و ۸۰۷ میلیون تومان تسهیلات اشتغال و خودکفایی در هشت ماهه نخست سالجاری به مددجویان تحت حمایت پرداخت شده تا بتوانند شغل مورد نظر خود را ایجاد کنند، بیان کرد: قبل از اعطای تسهیلات، مددجویان اردبیلی با استعدادسنجی و ارائه مشاورههای شغلی به خودباوری لازم میرسند که میتوانند با شایستگی در اجرای طرحهای اشتغال موفق عمل کرده و حتی به کارآفرین نمونه تبدیل شوند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به همکاری مضاعف بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل اشاره کرد و افزود: بیش از ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در هشت ماهه نخست سالجاری از طریق بانکهای عامل به مددجویان اردبیلی اعطا شده که این امر مسیر توانمندسازی آنها را هموارتر کرده است.
دشتی با اشاره به اینکه بیش از هزار مددجوی تحت حمایت با دریافت تسهیلات اشتغالزایی از بانکهای عامل وارد چرخه تولید شدهاند، گفت: همکاری مضاعف دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل موجب میشود تا علاوه بر توانمندسازی اقشار آسیبپذیر، شاهد رونق اقتصادی منطقه نیز باشیم.
وی با بیان اینکه برنامه کمیته امداد استان اردبیل در سالجاری ایجاد دو هزار اشتغال پایدار برای خانوار تحت حمایت است، افزود: با همکاریهای همه جانبه دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل حدود ۷۰ درصد از این برنامه محقق شده که با تلاش مضاعف میتوانیم تا پایان سالجاری برای سایر مددجویان اردبیلی نیز شغل مناسب ایجاد کنیم.
در این باره بیشتر بخوانید:
پنج هزار و ۵۰۰ مسکن زیرپوشش کمیته امداد اردبیل
اعتبار ۷۰میلیارد تومانی برای اشتغال مددجویان کمیته در نظر گرفته ایم
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به تخصیص اعتبار ۵۹ میلیارد تومانی تسهیلات اشغال پایدار روستایی به کمیته امداد استان اردبیل، بیان کرد: هدفگذاریهای مناسبی در این امر صورت گرفته که تا کنون هزار و ۱۵۹ مددجوی تحت حمایت و سایر افراد واجد شرایط در سامانه کار ثبت نام کردهاند که با بهرهگیری از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی میتوانند وارد بازار کار شوند.
دشتی با بیان اینکه هزار و ۴۰۰ پرونده مددجویی برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی در بانکهای عامل تشکیل شده که تا کنون مددجویان نتوانستهاند وام مورد نظر خود را دریافت کنند، گفت: عمده مشکل مددجویان تحت حمایت در اخذ تسهیلات اشتغالزایی نبود ضامن است که امیدواریم با تمهیدات و راهکارهای مناسب این مسائل نیز حل شود.
وی با اشاره به اینکه ۹۷۲ طرح اشتغال در سطح شهرها و روستاهای غیرمحروم استان اردبیل ایجاد شده است، اعلام کرد: ۳۱۸ طرح اشتغال در مناطق محروم با ضریب محرومیت شش درصد، ۱۱۴ طرح اشتغال در مناطق محروم با ضریب محرومیت هفت درصد و ۱۷ طرح اشتغال در مناطق محروم با ضریب محرومیت هشت درصد اجرا شده است.
مدیر کل کمیته امداد اردبیل با بیان اینکه رسیدگی به مددجویان و خانوار بیبضاعت ساکن در مناطق محروم یکی از برنامههای اساسی این نهاد است، گفت: با ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در مناطق محروم بر اساس ظرفیتهای آن، به دنبال توسعه این مناطق هستیم تا گامی مهم برای مهاجرت معکوس روستاییان از شهرها به محل سکونت خود برداشته باشیم.
حسین دشتی با اشاره به اینکه مناطق محروم و مرزنشین به دلیل دور افتادگی و نبود امکانات کافی موجب مهاجرت اهالی به ویژه جوانان به شهرهای بزرگ شده است، بیان کر: اغلب جمعیت روستاهای استان اردبیل را افراد سالخورده تشکیل میدهند که تلاش داریم با همکاری خیران و دستگاههای اجرایی بتوانیم به توسعه و پیشرفت این مناطق کمک کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل اجرای موفق طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد استان اردبیل نظارتهای مستمر کارشناسان و ناظران فنی در مراحل قبل، حین و پس از اجرای طرحها است، افزود: بیش از ۳۶ هزار مورد بازدید از طرحهای اشتغال کمیته امداد استان اردبیل در هشت ماهه نخست سالجاری صورت گرفته که این امر نقش بسزایی در پایدارسازی طرحها ایفا میکند.
دشتی با اشاره به اینکه هزار و ۶۸۷ مددجو آموزشهای لازم فنی و تخصصی را در هشت ماهه نخست سالجاری فرا گرفتهاند، بیان کرد: ارائه آموزشهای فنی و تخصصی به خانوار تحت حمایت یکی از مهمترین راهکارهای کمیته امداد استان اردبیل در توانمندسازی و خودکفایی آنها محسوب میشود.
مدیر کل کمیته امداد اردبیل با بیان اینکه آموزشهای فنی و تخصصی تاثیر بسزایی در ارتقای اعتماد به نفس مددجویان و پایدارسازی طرحهای اشتغال به همراه دارد، افزود: پس از شناسایی و استعدادیابی مددجویان تحت حمایت، آنها به کارخانه و موسسات کاریابی معرفی میشوند تا در همان رشتهای که استعداد و علاقه دارند، فعالیت کنند.