https://didshahr.ir/17184

فرماندار شهرستان خلخال با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث پروژه پیست اسکی و نصب تجهیزات تله‌ اسکی تفرجگاه اندبیل خلخال گفت: بهره ‌برداری از این قسمت از پروژه بزرگ مجموعه گردشگری اندبیل تا پایان آذرماه امسال انجام خواهد شد.

پیست اسکی

 

به‌گزارش دیدشهر؛ فریدون بابایی در بازدید از محل اجرای پیست اسکی اندبیل خلخال اظهار کرد: پروژه احداث پیست اسکی و نیز نصب و راه‌اندازی تجهیزات تله‌اسکی در تفرجگاه اندبیل خلخال تا پایان فصل پاییز امسال بهره‌برداری خواهد شد.

او افزود: سرمایه‌گذار جدید بخش خصوصی طرح بزرگ گردشگری اندبیل، عملیات اجرایی احداث پروژه پیست اسکی و نصب تجهیزات تله‌اسکی تفرجگاه اندبیل را آغاز کرده و با توجه به همت مجری پروژه بهره‌برداری از این قسمت از پروژه و طرح بزرگ مجموعه گردشگری اندبیل تا پایان آذرماه امسال انجام خواهد شد.

فرماندار شهرستان خلخال گفت: اجرای پیست اسکی و تله‌اسکی اندبیل بخشی از فاز اول طرح گردشگری ارائه شده از سوی سرمایه‌گذار بخش خصوصی این طرح در تفرجگاه اندبیل بوده و در مراحل بعدی تجهیزات تله‌سیژ خریداری شده از کشور خارجی که در گمرک استان اردبیل موجود است، ترخیص و به این محل انتقال خواهد یافت.

 

پیست اسکی

بابایی بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن بخشی از طرح گردشگری اندبیل در اراضی واقع در محدوده استان گیلان از جمله پروژه احداث دهکده گردشگری در بلندای تفرجگاه اندبیل در حوزه استحفاظی استان همسایه، فرماندار تالش در این بازدید برای واگذاری اراضی مورد نیاز سرمایه‌گذار طرح اعلام همکاری کردند.

او علت تاخیر در زمان اجرای پروژه گردشگری اندبیل را دست به دست شدن چندین باره محل اجرای طرح و تغییر در سرمایه‌گذاران برشمرد و گفت: پروژه گردشگری اندبیل پیش از این به سرمایه‌گذار بخش خصوصی پیشگامان توسعه واگذار و سپس سازمان همیاری شهرداری‌های استان برای اجرای آن پا پیش گذاشت و اواخر سال گذشته این طرح به سرمایه‌گذار جدید واگذار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.