https://didshahr.ir/20539

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مشگین شهر از تسریع اقدامات مرمتی در کهنه قلعه مشگین شهر در سال جدید خبر داد و گفت: در این زمینه برنامه ریزی های اساسی انجام شده است.

ایمانعلی ایمانی

 

به‌گزارش دیدشهر؛ ایمانعلی ایمانی در بازدید مدیرکل مسکن و شهرسازی استان، شهردار مشگین‌شهر و برخی مسئولان شهرستانی از روند اجرای پروژه کهنه‌قلعه اظهار کرد: احیای بنای تاریخی و مهم کهنه‌قلعه از مهمترین برنامه‌ها در حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان مشگین‌شهر است که در سال‌های اخیر در این زمینه اقدامات مناسبی انجام شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مشگین‌شهر ادامه داد: اجرای پی و دیوار سنگی به همراه آخور احشام و دیوار چینه گلی به‌طول 40 متر و نیز مرمت قسمت‌های تخریب شده دیوار ضلع شرقی و مرمت برج ضلع شرقی و مرمت دیوار سمت غرب اصطبل از سال 97 آغاز و انجام شد.

او افزود: در سال 99 نیز پی گردی و اجرای دیوار سنگی به‌طول 24 متر در ضلع شرقی سمت برج وضع موجود انجام شده است و در سال‌جاری نیز این اقدامات تداوم خواهد داشت.

 

مرمت و بازسازی

ایمانی افزود: عملیات در نظر گرفته شده برای امسال از محل اعتبارات بازآفرینی شامل خاکبرداری محوطه به‌صورت دستی و ماشینی برای اجرای پارک تاریخی و اجرای معبر پیاده به‌صورت شن‌ریزی و خاکبرداری فضاهای داخلی است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مشگین‌شهر مرمت و خواناسازی قسمت‌های تخریب شده، احیای برج ضلع شمال‌غربی به‌صورت کامل، مرمت و احیای برج ضلع شمال شرقی، تکمیل برج کنار بیمارستان که نیمه‌کاره مانده، اجرای عملیات دیوار چینی خشتی و چینه گلی قسمت‌های تخریب شده و برخی اقدامات دیگر را از جزو برنامه‌های سال‌جاری عنوان کرد.

او گفت: احیای تاق‌های آخور احشام اصطبل وضع موجود و تکمیل آخور احشام و دیوار خشتی و چینه گلی دیوار سمت برج وضع موجود در ضلع شرقی نیز امسال هدفگذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.