https://didshahr.ir/21052

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان خلخال از اجرای دیوارهای پیرامونی بقعه شیخ کشف ‌الدین انصاری در راستای جلوگیری از نشست کلی بنا خبر داد.

بقعه

 

به‌گزارش دیدشهر؛ علی درویشی در بازدید از عملیات مرمت بقعه شیخ کشف‌الدین انصاری اظهار کرد: با توجه به اهمیت بنای بقعه شیخ کشف‌الدین انصاری، مرمت این بنا در دستور کار قرار گرفته و اعتبارات لازم برای این مهم اختصاص یافته است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خلخال از اجرای دیوارهای پیرامونی بقعه شیخ کشف‌الدین انصاری خبر داد و گفت: در راستای جلوگیری از نشست کلی بنا این طرح توسط اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اجرا شد.

او بیان کرد: بقعه شیخ کشف‌الدین انصاری در روستای دایی‌کندی از توابع بخش خورش‌رستم شهرستان خلخال واقع شده که از بناهای تاریخی مهم در شهرستان به شمار می‌رود و تلاش می‌کنیم تا زمینه برای تسریع در مرمت این بنا فراهم شود.

درویشی افزود: این مقبره مربوط به دوره صفوی بوده که در سال 1380 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و به همت میراث‌فرهنگی مرمت و بازسازی می‌شود که تلاش و جدیت بر پیشرفت مناسب اجرای طرح مرمتی این بنا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.