https://didshahr.ir/683

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل با اشاره به شناسایی 230استارتاپ فعال استانی گفت: بزودی ستاد تسهیل و رونق کارهای استارتاپی و فناوری در استان اردبیل تشکیل خواهد شد.

به گزارش دیدشهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت:بزودی ستاد تسهیل و رونق کارهای استارتاپی و فناوری در استان اردبیل تشکیل خواهد شد.

بهمن حسین زاده در جلسه کارآفرینی و ایجاد اشتغال در حوزه‌های نوین که در سالن شیخ صفی استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: بزودی ستاد تسهیل و رونق کارهای استارتاپی و فناوری در استان تشکیل خواهد شد که این ستاد قصد دارد به شکل جهادی و با جدیت تمام به حوزه فناوری ورود پیدا کند.

وی گفت: با توجه به وجود استعداد‌های ناب در استان اردبیل، گام‌های مهم و بلندی را در این حوزه برداشته ایم که در سالیان گذشته کارهای عملیاتی در بحث فناوری در استان کم بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل تصریح کرد: با همت و توجه ویژه کلیه دستگاه‌های استان،دانشگاه‌ها و صاحب نظران در چند سال آینده به یکی از استان‌های تراز اول کشور در فناوری تبدیل خواهیم شد.

حسین زاده افزود: ۲۳۰ استارتاپ فعال استانی شناسایی شدند که به تعداد قابل توجه کارآفرینی صورت گرفته است البته تعداد استارتاپ‌های موجود در استان بیش از ۲۳۰عدد می باشند.

وی بیان کرد: دانشجویانی با فکر و ایده‌های نوین وجود دارند که ساکن روستا‌ها هستند می‌توانند با بررسی نیازمندی‌های منطقه خود، اپلیکیشن‌های طراحی کنند مانند فروش محصولات زراعی را با قیمت واقعی و بدون دخالت واسطه‌های موجود محصول خود را مستقیما به دست خریدار استانی و کشوری برسانند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل تصریح کرد: از همه مسؤولین حوزه فناوری تمنا داریم بیش از قبل توجه به این حوزه داشته باشند تا جوانان اردبیلی استعداد‌های ناب و منحصر بفرد خود را شکوفا کنند و اگر زمینه مناسب وجود داشته باشد بتوانند کارهای بزرگ و ارزشمندی انجام دهند.

حسین زاده تاکید کرد: قبل از شروع به کار استارتاپ‌ها باید هدف‌گذاری منطقی و مشخص در کوتاه و درازمدت با توجه به ریسک‌های موجود وجود داشته باشد تا اینگونه منابع مالی و غیرمالی به درستی در جای خود هزینه شود و بتواند گرهی از مشکلات استان را باز کنند.

در این جلسه عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در استان اردبیل هیچ کارگروه فعالی در حوزه دانش‌بنیان وجود ندارد و ما نیازمند این هستیم که با نگاه تخصصی و فنی به فناوری به پیشرفت‌های خوبی در این حوزه دست یابیم.

وی ادامه داد: در استان دانشجویان فارق التحصیل با استعداد و خوش فکری در زمینه‌های مختلف وجود دارد که میتوانیم برای شروع و ادامه شتاب دار روند رو به جلو فناوری استان از آن‌ها استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: نباید با تصمیمات غیرتخصصی و اشتباه، از ظرفیت نخبه‌های استان چشم پوشی کنیم زیرا دانشگاه محقق اردبیلی و دیگر دانشگاه‌های استان این پتانسیل را دارند تا با فراهم‌سازی فضا‌های مناسب و نیروهای انسانی،یکی از عوامل پیشرفت فناوری در استان باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.