نماینده خلخال با بیان اینکه برخی از مشکلات فعلی در فرودگاه و کارخانه پتروشیمی اردبیل نتیجه کار بدون مطالعه و سلیقه ای است، اظهار داشت: معدن غنی منطقه خلخال می توانست منبع ثروت برای این شهرستان باشد ولی واگذاری بدون مطالعه جز تخریب آسفالت راه های ارتباطی چیزی به همراه نداشته است.
به گزارش دیدشهر، فریدون بابایی در مجمع فصلی بسیج خلخال افزود: با اقدامات خوبی که برای توسعه صنعت گردشگری با تکمیل طرح های بزرگ و کوچک انجام می شود، تحول بزرگی در توسعه این صنعت ایجاد خواهد شد.
فریدون بابایی با بیان اینکه بیش از 50 درصد از مجموع روستاهای نمونه و هدف گردشگری استان اردبیل در این شهرستان واقع شده گفت: مطالعات 12 روستای هدف گردشگری در سال گذشته به پایان رسید و امسال نیز مطالعه 12 روستای هدف گردشگری در دستور کار قرار گرفته است.
وی از تهیه طرح جامع منطقه نمونه گردشگری ازناو خلخال خبرداد و افزود: کاربردی شدن این طرح ، ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه صنعت گردشگری و همچنین سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی این شهرستان را هموار می کند.
تعیین تکلیف اراضی ملی واقع در این منطقه و سهولت واگذاری زمین به بخش خصوصی و تسریع در ایجاد زیرساخت های لازم از جمله گازرسانی را از جمله اهداف تهیه طرح جامع تفرجگاه ازناو ذکر کرد.
بابایی با بیان اینکه هر گونه برنامه ریزی در توسعه صنعت گردشگری و پرهیز از دوباره کاری در مناطق نمونه گردشگری شهرستان نیازمند بهره گیری از طرح جامع است، اظهار داشت: چند طرح بزرگ گردشگری از جمله پل معلق، زیپ لاین، مجموعه قصرهای چوبی ، هتل 5 ستاره و مجموعه گردشگری ازناو سبز با سرمایه گذاری بخش خصوصی در این منطقه در حال اجرا است.
وی توسعه و ارتقای ایمنی راه های ارتباطی را از شاخص های افزایش حضور گردشگران در این منطقه ذکر کرد و گفت: با بهره برداری از آسفالت راه توریستی خلخال به ماسوله در استان گیلان بخشی از گردشگران داخلی و خارجی این شهر تاریخی و توریستی کشور از طریق این راه زیبا وارد استان اردبیل خواهند شد.
نماینده مردم شهرستان های خلخال و کوثر در مجلس نیز در این جلسه وحدت و همدلی مسئولان و مردم را از جمله رمز پیشرفت و توسعه این منطقه دانست.
بشیر خالقی با بیان اینکه برخی از مشکلات فعلی در فرودگاه و کارخانه پتروشیمی اردبیل نتیجه کار بدون مطالعه و سلیقه ای است، اظهار داشت: معدن غنی منطقه خلخال می توانست منبع ثروت برای این شهرستان باشد ولی واگذاری بدون مطالعه آن از سوی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اردبیل به بهره برداران غیر بومی جز تخریب آسفالت راه های ارتباطی منافعی برای شهرستان و تاثیری در ایجاد اشتغال افراد بومی را به همراه نداشته است.
نیمه اول امسال بیش از 750 هزار گردشگر ، میهمان و مسافر به شهرستان خلخال سفر کرده و از جاذبه های طبیعی ، تاریخی و گردشگری آن بازدید کردند.
با تکمیل و بهره برداری از راه اصلی در حال احداث خلخال به منجیل ضمن کاهش مسیر 240 کیلومتری فعلی به 160 کیلومتر ، این راه به عنوان دروازه اصلی ورود گردشگران از جنوب به استان اردبیل مورد استفاده قرار خواهد گرفت.