https://didshahr.ir/17395

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان اردبیل گفت: ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه ‌های نیمه‌ تمام میراث ‌فرهنگی استان اردبیل اختصاص یافته است که با تخصیص آن زمینه برای بهره‌ برداری از طرح‌ های تعیین‌ شده فراهم می‌ شود.

نادرفلاحی

 

به‌گزارش دیدشهر؛ نادر فلاحی در جلسه بررسی طرح‌های اجرایی این اداره‌کل اظهار کرد: با پیگیری‌ها و تلاش‌های انجام شده ۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از محل‌های استانی و ملی برای تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اختصاص یافته است.

او بیان کرد: این اعتبارات که توسط دولت برای پروژه‌های نیمه‌تمام اختصاص یافته، نقدی بوده و در راستای هزینه‌کرد آن طرح‌ها در این زمینه اولویت‌بندی خواهد شد و با تسریع در عملیات اجرایی آنها تلاش می‌کنیم تا زمینه برای بهره‌برداری از آنها را فراهم آوریم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با تاکید بر استفاده از پیمانکاران قوی و توانمند برای اجرای طرح‌های این اداره‌کل گفت:‌ این امر از مهمترین اصول بوده که باید مد نظر قرار گیرد چرا که نقش مهمی در اجرا و تکمیل طرح‌ها ایفا خواهد کرد.

فلاحی تکمیل سایت‌موزه شهریری مشگین‌شهر، احداث دروازه عالی‌قاپو، ساماندهی مرمت بقعه کلخوران، تکمیل و تجهیز موزه‌های استان و برخی پروژه‌های دیگر را از برنامه‌های مهم برشمرد و عنوان کرد: مهمترین اولویت تخصیص این اعتبارات تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ایجاد موزه‌های جدید خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.