https://didshahr.ir/17658

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان کوثر گفت: با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی جشنواره هیوابه به صورت مجازی در شهرستان کوثر برگزار می‌ شود.

شهرستان کوثر

 

به‌گزارش دیدشهر؛ جهانگیر شهبازی، یکم مهرماه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره هیوا در کوثر اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده جشنواره استانی هیوا(به) در هفته اول مهرماه در شهرستان کوثر برگزار خواهد شد.

او از برگزاری این جشنواره به صورت مجازی خبر داد و افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی مهمترین اولویت در برگزاری این جشنواره بوده و تلاش می‌کنیم تا برنامه‌ای شاخص و مناسب برا اجرا کنیم.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوثر این شهرستان را یکی از مراکز مهم تولید به معرفی کرد و گفت: به تولیدی در این شهرستان از مرغوب‌ترین انواع به بوده که می‌توانیم از این ظرفیت در بخش گردشگری نیز بهره ببریم.

شهبازی بیان کرد: برگزاری این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های گردشگری شهرستان بوده و تلاش می‌کنیم در این زمینه بهره‌برداری لازم را داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.