https://didshahr.ir/17727

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: نمایشگاه عسل و آش دوغ در غار‌های دستکند کنزق سرعین برپا می‌شود.

آش دوغ

 

به گزارش دیدشهر؛ نادر فلاحی، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل گفت: معرفی غذاهای بومی و سنتی استان یکی از برنامه‌های این اداره‌کل در راستای معرفی قابلیت‌ها و جذب گردشگران به منطقه بوده و در این زمینه برنامه‌های مختلفی در طول سال برگزار می‌شود.

او از برگزاری نمایشگاه عسل و آش دوغ در سرعین خبر داد و افزود: به منظور معرفی عسل طبیعی سبلان و آش دوغ بومی استان نمایشگاه عسل و آش دوغ در محل غارهای دستکند کنزق سرعین برپا می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل بیان کرد: برنامه‌ریزی شده تا پس از تکمیل و بهره‌برداری از غارهای دستکند سرعین که دارای قابلیت بالای جذب گردشگر است، بخشی از این غاز برای راه‌اندازی نمایشگاه عسل و آش دوغ اختصاص یابد.

فلاحی آش دوغ را یکی از غذاهای بومی استان اردبیل برشمرد و افزود: کیفیت عسل طبیعی سبلان در سطح کشور زبانزد بوده که برای معرفی این فراورده تولیدی استان هدفگذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.