رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خلخال گفت: پس از بررسی های میدانی مجوز احداث 15 واحد بومگردی در بخش شاهرود شهرستان خلخال صادر شد.
بهگزارش دیدشهر؛ علی درویشی در بازدید از طرحهای بومگردی خلخال اظهار کرد: برای صدور مجوز بومگردی به واحدهای اقامتی روستایی در بخش شاهرود خلخال با حضور تسهیلگران بنیاد مسکن شهرستان بازدید انجام و اقدامات در این زمینه انجام شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خلخال افزود: با شناسایی 15 واحد مسکونی در بخش شاهرود تشکیل پرونده برای این واحدها انجام و بررسیهای لازم برای تبدیل این واحدها به بومگردی انجام شد.
او ادامه داد: پس از تائید تبدیل این منازل مسکونی به واحدهای بومگردی با طی مراحل قانونی مجوز این امر از سوی اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان صادر شد تا این امر زمینه برای رونق گردشگری روستایی در بخش شاهرود را فراهم آورد.
