https://didshahr.ir/20595

رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان اردبیل از آغاز عملیات کاوش باستان‌شناسی در محوطه آرتاویل تایر اردبیل خبر داد و گفت: این کاوش در راستای تعیین عرصه و حریم محوطه تاریخی موجود در داخل کارخانه انجام می‌ شود.

کاوش

 

به‌گزارش دیدشهر؛ محمدرضا شایقی در بازدید از عملیات کاوش باستان‌شناسی در محوطه آرتاویل تایر اردبیل اظهار کرد: در راستای نامگذاری سال 1400 به عنوان تولید؛ پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها عملیات کاوش باستان‌شناسی در این محوطه آغاز شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردبیل بیان کرد: برابر هماهنگی‌های به‌عمل آمده با پژوهشگاه باستان‌شناسی کشور مجوز کاوش در محوطه آرتاویل تایر اردبیل در راستای تعیین عرصه و حریم محوطه تاریخی موجود در داخل کارخانه اخذ شد.

او ادامه داد: این محوطه بعد از اتمام کاوش عرصه اثر به عنوان محوطه تاریخی نگهداری شده و برای حریم آن با ضوابط حرایم میراث‌فرهنگی برای ساخت و ساز مجوز داده خواهد شد.

شایقی گفت: این قسمت از زمین موجود در کارخانه که از مطالبات سرمایه‌گذار کارخانه در راستای تولید بود، بعد از سال‌ها تعیین تکلیف می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.