https://didshahr.ir/20765

عملیات عمرانی ایجاد صحن جدید فرهنگی در عرصه جمعه مسجد اردبیل آغاز شد.

جمعه مسجد

مدیرکل‌ میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان اردبیل با اشاره به کاوش باستان‌ شناسی و ایجاد سایت ‌موزه در جمعه مسجد اردبیل در سال گذشته گفت: در کنار این اقدامات، عملیات عمرانی ایجاد صحن جدید فرهنگی در عرصه جمعه مسجد نیز آغاز شد.

نادر فلاحی در بازدید از عملیات عمرانی در عرصه مسجد جامع عتیق اردبیل (جمعه مسجد) اظهارکرد: با هدف احیا ، مرمت و ساماندهی بافت و ابنیه تاریخی جمعه مسجد در سال ۹۹ عملیات کاوش باستان‌شناسی و ایجاد سایت‌موزه در این بنای تاریخی انجام شد.

او افزود: در راستای تکمیل این مجموعه در حال حاضر عملیات عمرانی ایجاد صحن جدید فرهنگی با قوت در حال انجام است تا عرصه جمعه مسجد کامل شود.

وی همچنین با اشاره به رویکرد و اهداف راه‌اندازی صحن فرهنگی در عرصه مسجد جامع عتیق بیان کرد: از این محل برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و برگزاری رویدادهای آیینی و فرهنگی در راستای حفظ میراث معنوی بهره‌برداری خواهد شد.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل ساماندهی جمعه مسجد را از مهم‌ترین مطالبات مردم این محله دانست و افزود: تلاش می‌کنیم با همت همکاران معاونت میراث‌فرهنگی و دفتر فنی این اداره‌کل، عملیات ایجاد صحن جدید در کمترین زمان ممکن و در نیمسال اول امسال تکمیل شده و در اختیار اهالی و حسینیان منطقه قرار گیرد.

در این باره بیشتر بدانید:

گنج مدفون در جمعه مسجد اردبیل

استواری ۱۵۰۰ ساله هنر ایرانی در قدیمی ترین مسجد اردبیل

جمعه مسجد، مسجدی عتیق و کهن در اردبیل

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.