رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خلخال گفت: در راستای مرمت و بازسازی بنای تاریخی مهم بقعه شیخ کشف الدین انصاری خلخال اعتبارات مورد نیاز تخصیص یافته است.
بهگزارش دیدشهر؛ علی درویشی در بازدید از بنای ثبتی بقعه شیخ کشفالدین انصاری خلخال اظهار کرد: این بنای تاریخی در روستای داییکندی از توابع بخش خورش رستم شهرستان خلخال واقع شده که مرمت و بازسازی آن در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خلخال با بیان اینکه با بازسازی دیوار محوطه از تخریب کلی بنا جلوگیری بهعمل میآید، گفت: شایسته است از پیگیری برای اعتبارات اجرای این طرح توسط نماینده مردم منطقه در مجلس و تخصیص اعتبار توسط مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل و فرماندار شهرستان خلخال قدردانی کنیم.
او افزود: بقعه شیخ کشفالدین انصاری یکی از آثار ملموس تاریخی منطقه است که جزو چند اثر تاریخی استان مربوط به دوره صفوی بوده و دارای گنبد دوپوسته است که توسط میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به ثبت ملی رسیده است.
درویشی ادامه داد: این بنا تمامی ارزشهای معماری تقارن توازن با نقش و نگارهای بینظیر از آجر و کتیبه سنگی نقوشدار را دارد که با توجه به اهمیت اثر اقدامات مرمتی و بازسازی در آن اجرا و عملیاتی میشود.
