املت ترکی یک صبحانه ساده و خوشمزه
مواد لازم برای درست کردن املت ترکی
ماست کم چرب: یک فنجان
سیر: 2 حبه
روغن زیتون :یک ششم فنجان
گوجه گیلاسی:350 گرم
فلفل دلمهای: یک عدد
تخممرغ (آبپز):2 عدد
کره : یکچهارم فنجان
نمک:یک دوم قاشق چایخوری
زیره سیاه:یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی:یک قاشق چایخوری
نان تست :2 برش
نعناع و جعفری تازه : به مقدار دلخواه
طرز درست کردن املت ترکی
1-سیر را له و با ماست کم چرب مخلوط کنید. اجازه دهید تا طعمهایشان ترکیب شوند. در همین زمان، تخممرغها را هم در آب جوش قرار دهید تا در حد عسلی آبپز شوند.
2-در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روغن زیتون، گوجه گیلاسی و فلفل دلمهای خرد شده را به همراه نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا گوجه و فلفلدلمهای برای حدود 5 تا 7 دقیقه به خوبی سرخ شوند.
3-گوجهها و فلفلها را در یک طرف ماهیتابه جمع و کره را در قسمت خالی آن ذوب کنید. فلفل چیلی و زیره سیاه را در کره ذوب شده تفت دهید و سپس قسمتی از کره را بردارید و کل مواد را با هم مخلوط کنید.
4-ماست و سیر را در کف ظرف سرو بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن اضافه کنید. تخممرغهای آبپز عسلی را روی ماست و گوجهها را در ادامه روی آن بریزید. سپس بقیه کره را روی مواد اضافه کنید.
5-از جعفری و نعناع برای تزیین استفاده و به همراه نان تست سرو کنید.