https://didshahr.ir/24781

  • 1401/09/02 :: 01:49
  • املت ترکی

    املت ترکی یک صبحانه ساده و خوشمزه

    مواد لازم برای درست کردن املت ترکی

    ماست کم چرب: یک فنجان

    سیر: 2 حبه

    روغن زیتون :یک ‌ششم فنجان

    گوجه گیلاسی:350 گرم

    فلفل ‌دلمه‌ای: یک عدد

    تخم‌مرغ (آب‌پز):2 عدد

    کره : یک‌چهارم فنجان

    نمک:یک ‌دوم قاشق چای‌خوری

    زیره سیاه:یک قاشق چای‌خوری

    فلفل چیلی:یک قاشق ‌چای‌خوری

    نان تست :2 برش

    نعناع و جعفری تازه : به مقدار دلخواه

    طرز درست کردن املت ترکی

    1-سیر را له و با ماست کم چرب مخلوط کنید. اجازه دهید تا طعم‌هایشان ترکیب شوند. در همین زمان، تخم‌مرغ‌ها را هم در آب جوش قرار دهید تا در حد عسلی آب‌پز شوند.

    2-در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روغن زیتون، گوجه گیلاسی و فلفل ‌دلمه‌ای خرد شده را به همراه نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا گوجه و فلفل‌دلمه‌ای برای حدود 5 تا 7 دقیقه به‌ خوبی سرخ شوند.

    3-گوجه‌ها و فلفل‌ها را در یک طرف ماهیتابه جمع و کره را در قسمت خالی آن ذوب کنید. فلفل چیلی و زیره سیاه را در کره ذوب شده تفت دهید و سپس قسمتی از کره را بردارید و کل مواد را با هم مخلوط کنید.

    4-ماست و سیر را در کف ظرف سرو بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن اضافه کنید. تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی را روی ماست و گوجه‌ها را در ادامه روی آن بریزید. سپس بقیه کره را روی مواد اضافه کنید.

    5-از جعفری و نعناع برای تزیین استفاده و به همراه نان تست سرو کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.