به گزارش دیدشهر، گردشگری غذا که در لاتین Gastronomy Tourism شناخته میشود از دهه 70 میلادی در جهان شناخته شده و توانسته مسافران…
به گزارش دیدشهر، گردشگری غذا که در لاتین Gastronomy Tourism شناخته میشود از دهه 70 میلادی در جهان شناخته شده و توانسته مسافران را برای خوردن غذایی خاص به یک منطقه جذب کند. در کشور ما هر چند گردشگری غذا تحت عنوان مطالعه علمی مطرح بوده اما به صورت عملی اجرایی نشده است.
اهمیت اقتصادی گردشگری غذا
بررسی هزینههای سفر نشان میدهد از کل هزینههای هر گردشگر در سفر، حدود 40 درصد مربوط به هزینه خوراک است، البته این هزینه شامل خوراک به عنوان غذا و خوراک به عنوان سوغات میشود. این رقم نشان میدهد گردشگری غذا تا چه اندازه میتواند به رونق اقتصادی گردشگری کمک کند. به همین دلیل است فعالان گردشگری باید نسبت به عرضه غذاهای محلی در ظروف مناسبتر اقدام کنند و در عرضه خوراکیهای سنتی که به عنوان سوغات به معرض فروش گذاشته میشود از بستهبندیهای بهتر و سنتی استفاده کنند.
در حال حاضر تورهای گردشگری غذا، علاقهمندان را به نقاط مختلف از جمله قشم، یزد، کرمانشاه و رشت میبرد.