https://didshahr.ir/26138

دیزی های بازاری امروزی آن طعم همیشگی و قدیمی را ندارند و فقط دورچین‌شان چشم‌نواز است، اما اگر در خانه این غذا را درست کنید با ما همراه باشید.

روش پخت «دیزی سنگی»
به گزارش دیدشهر، این روزها باید کلی هزینه کنیم تا یک دیزی را که متشکل از مقداری آب‌جوش رُبی و کمی گوشت است داخل یک ظرف سفالی تهیه کنیم.

اما اگر هوس یک دیزی سنگی واقعی با طعم کافه‌ای را کرده‌اید که خوشمزه، مقوی و کاردرست باشد باید چند نکته را رعایت کنید. آماده‌اید؟

طرز تهیه دیزی سنگی:

1) این دستور فقط باید درون یک دیزی‌سنگی اجرا شود.

2) حدود 400 گرم گوشت‌استخوانی گوسفندی و 100 گرم دنبه را داخل ظرف بیندازید. می‌توانید تا 500 گرم گوشت استفاده کنید.

3) یک ونیم پیمانه نخود، لوبیا سفید خیس خورده و یک عدد پیاز بزرگ را که 4 قسمت شده اضافه کنید.

4) زردچوبه، فلفل و دارچین را در آخر اضافه کنید. آب را تا روی مواد اضافه کنید.

5) دیزی‌سنگی را روی گازی که شعله‌پخش کن دارد بگذارید.

6) بعد از حدود یک ساعت و نیم کف روی گوشت‌ها را بگیرید.

7) از ابتدای کار حدود 4 ساعت زمان لازم است تا گوشت حسابی بپزد.

8) حالا نوبت یکی از فوت‌های کوزه‌گری کار است. دو عدد لیموعمانی اضافه کنید.

9) حالا نوبت اضافه کردن 2 گوجه بزرگ و سه سیب‌زمینی متوسط است.

10) بعد از یک ساعت گوجه، سیب‌زمینی و دنبه را جدا کنید. پوست گوجه‌ها را بگیرید و همه را با هم له کنید.

11) به مواد جدا شده، دو قاشق رب، ادویه‌هایی مثل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و مرزه اضافه کنید. ترجیحاً همه ادویه‌ها یک قاشق و فلفل نصف قاشق باشد.

12) سیب‌زمینی، گوجه و ادویه‌ها را روی حرارت تفت بدهید.

13) خوب که مواد مخلوط شد درون آبگوشت بریزید تا بیشتر از 15 دقیقه داخل آن باشد.

14) غذای ویژه شما آماده است. گوشت کوبیده فراموش نشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.