https://didshahr.ir/2933

روستای فیروز اباد که پل تاریخی را در خود جای داده است، دو رودخانه گیوی چای و سنگوچای در آن به هم می رسند که همجوار جاده ترانزیتی سرچم – اردبیل واقع شده و دارای پتانسیل تاریخی و گردشگری بسیار بالایی می باشد.

به گزارش دیدشهر، پل فیروز آباد در روستای فیروز آباد قرار گرفته است که قدمتی بالغ بر ۱۴۰۰ سال دارد و ۳۵ منطقه توریستی، تاریخی و گردشگری را در خود جای داده است؛ ضمن اینکه به علت وضعیت آب هوایی مناسب جزو ۲۰ روستای خوش آب و هوای ایران محسوب می شود.

در این باره بیشتر بدانید:

فیروزآباد کوثر، روستایی شگفت‌انگیز با قدمت ۱۴۰۰ ساله

به علت وجود قلعه ای به نام قلعه فیروز، بنای این روستا را به شاهزادگان فیروز نسبت می دهند که هنوز قسمت هایی از آن بجای مانده است.

 

پل فیروز آباد

 

پل تاریخی فیروزآباد کوثر

پل تاریخی فیروزآباد در سال ۱۳۱۲ و در زمان جنگ جهانی دوم بر روی رودخانه ای واقع در مرکز بخش فیروز که محل عبور آب دو رودخانه گیوی چای و سنگورچای می باشد بنا شده است.

این پل به طول تقریبی ۲۰ متر و با ارتفاع ۱۵ متر با یک دهانه با قوس بیضی شکل می باشد که در هر دو طرف با دو هلال بزرگ و کوچک در طرفین بر روز صخره سنگ تماما از مصالح طبیعی احداث شده است.

این پل توسط مهندسین آلمانی احداث شده و کاربرد آن برای عبور نیروهای آلمانی بود که امروز نماد شهرستان کوثر در بخش گردشگری محسوب می شود.

پل فیروزآباد کوثر از نظر اصول معماری و سبک اجرا متفاوت با پل های تاریخی ایران است.

در سال های اخیر اقداماتی توسط میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری استان اردبیل برای مرمت این پل انجام شده ولی هنوز تکمیل نشده است.

 

پل فیروز آباد

 

علاوه بر قدمت تاریخی، پل فیروزآباد همچنان به عنوان تنها پل ارتباطی بر روی رودخانه گیوی چایی در منطقه و بخش فیروزآباد شهرستان کوثر مورد استفاده اهالی روستاها و مرکز بخش فیروز قرار می گیرد.


گردشگری استان اردبیل | گردشگری شهرستان کوثر | روستای فیروزآباد کوثر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.