https://didshahr.ir/29613

چند روزی است که در فضای مجازی و رسانه‌ها اخبار ممنوعیت برگزاری امتحان در ماه مبارک رمضان مطرح و مجدد تکذیب می شود.

کنکور-امتحان-آزمون

دیدشهر: در روزهای اخیر، فضای مجازی و برخی رسانه‌ها پر از اخبار ضدونقیض درباره ممنوعیت برگزاری امتحانات در ماه مبارک رمضان شده است.

برخی منابع از ابلاغیه‌هایی خبر داده‌اند که آموزش‌وپرورش را از برگزاری آزمون‌ها در این ایام منع می‌کند، درحالی‌که مقامات رسمی این موضوع را تکذیب کرده‌اند. بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که برگزاری آزمون‌های کلاسی و مستمر طبق روال عادی و با صلاحدید معلمان انجام می‌شود، اما در خصوص آزمون‌های هماهنگ استانی یا کشوری تنها توصیه‌ به تعویق مطرح شده،

در حالی که برخی رسانه‌ها ادعا می‌کنند امتحانات در ایام رمضان ممنوع شده‌اند، مقامات آموزش‌وپرورش استان یزد رسماً اعلام کرده‌اند که چنین ابلاغیه‌ای وجود ندارد و برگزاری یا عدم برگزاری آزمون تنها با صلاحدید شورای مدرسه و معلمان است.

مقامات آموزشی صرفاً پیشنهاد کرده‌اند که امتحانات هماهنگ استانی و کشوری در ایام رمضان برگزار نشوند تا هم فشار بر دانش‌آموزان کمتر شود و هم با آزمون‌های اصلی تداخل نداشته باشد. اما تاکنون بخشنامه رسمی در این زمینه صادر نشده است.

با درنظر گرفتن شرایط جسمی و تمرکز پایین‌تر روزه‌داران، بسیاری از معلمان سعی می‌کنند امتحانات را به شکل مناسب‌تری برنامه‌ریزی کنند. این نوع همراهی، در مدارس کشور رایج بوده و هست.

گزارش‌های مبهم رسانه‌ها گاه موجب نگرانی اولیا و دانش‌آموزان شده‌اند. مسئولان تأکید می‌کنند که روند آموزش در ماه رمضان مانند گذشته ادامه می‌یابد و جای هیچ نگرانی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.