https://didshahr.ir/6869

شهروند مشگین شهری که راننده آژانس مسافربری است گفت که به سختی این عقاب زخمی را از چنگ سگ های روستا نجات و تحویل ماموران حفاظت محیط زیست مشگین شهر داده است.

عقاب صحرایی

 

به گزارش دیدشهر، عقاب صحرایی(طلایی)  پرنده شکاری نسبتا بزرگی است با سینه ای پهن و پر و بالی به رنگ قهوه ای، که دارای طیف وسیعی از تنوع در رنگ بال و پر است (قهوه ای تیره تا روشن).

این گونه عقاب که در منطقه مشگین شهر زیست می کند چندی پیش در حادثه ای نادر این قطعه عقاب که از نوع گونه کمیاب و نادر عقاب طلایی می باشد در کنار جاده روستایی در مشگین شهر فرود آمده بود، مورد هجوم ناگهانی گله ای از سگ های روستا قرار گرفته است.

 

عقاب صحرایی

 

این عقاب که با هجوم سگ ها غافلگیر شده بود در جدالی نابرابر با آنها، از ناحیه بال راست دچار آسیب شده است.

شهروند مشگین شهری که راننده آژانس مسافربری است گفت که به سختی این عقاب زخمی را از چنگ سگ های روستا نجات و تحویل ماموران حفاظت محیط زیست مشگین شهر داده است.

به گفته کارشناس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان مشگین شهر این پرنده از نوع عقاب طلایی و از گونه های حمایت شده می باشد و پس از مداوا به اغوش طبیعت بازگردانده خواهد شد.

شهرستان مشگین شهر در ۸۵ کیلومتری شمال غربی اردبیل قرار دارد.

عقاب طلایی(صحرایی) مشگین شهر را بیشتر بشناسید

به گزارش دیدشهر، عقاب طلایی از جمله پرندگان کمیابی است که در کوه سبلان و دامنه های آن در این شهرستان آشیانه می زند. از ویژگی های این عقاب باید گفت که:

رنگ پرهای پشتی و نیز پرهای سر و گردن کمی تیره تر از پرهای بال و سطح شکمی می باشد. شاهپرهای اولیه اش سیاه رنگ هستند و بقیه پرهای بالش به رنگ قهوه ای می باشند. یک نوار طولی سفید در مرز بین شاهپرهای اولیه وثانویه با پرهای بال وجود دارد که در حال پرواز بیشتر نمایان است.

 

عقاب صحرایی

 

منقار زرد رنگ نسبتا بزرگی دارد که نوک منقارش سیاه است و خط زرد رنگ انتهای منقارش تا زیر چشم امتداد می یابد. دمش به رنگ قهوه ای تیره و پوشپرهای زیر دم سفید مایل به خاکستری هستند.

پرنده ماده کمی از پرنده نر بزرگتر است و بین یک تا سه تخم می گذارد. پرنده نابالغ قهوه ای کمرنگ است که دارای نوارهای سفید مشخص در زیر بال ها است. عقاب صحرایی پروازی سنگین، همراه با بالبازروی دارد و در این حالت بعضا بالهایش را به حالت خمیده در می آورد.

عقاب صحرایی

نام فارسی: عقاب_صحرایی – مشکین شهر، نصرآباد

نام انگلیسی: Steppe Eagle

نام عربی: عقاب البادیه

نام علمی: Aquila nipalensis

زیستگاه: این پرنده در استپ های باز، نواحی بیابانی و نیمه بیابانی، کوهپایه ها، نزدیک تالاب ها و حوالی شهرهای بیابانی به سر می برد. معمولا آشیانه خود را روی درخت می سازد.

تغذیه: از پستانداران کوچک مانند خرگوشها، پرندگان و جوندگان غذای خود را فراهم می کند. از مردارهای تازه نیز تغذیه می کند

اندازه: ۶۵ تا ۸۰ سانتی متر

سیخک پا: ندارد

چینه دان: ندارد

بال: صفیف بودنش بیشتر است (بال باز بودنش بیشتر است)

حلیت: حرام گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.