رییس هیات مدیره جامعه هتل ها و مراکز اقامتی استان اردبیل گفت: ما در چند سال گذشته شاهد رشد و توسعه گردشگری در سطح کشور بوده ایم و ما ین پیشرفت را مدیون ایده های خلاقانه دکتر مونسان در حوزه گردشگری هستیم.
به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، جعفر بذری تصریح کرد: ما در چند سال گذشته شاهد رشد و توسعه گردشگری در سطح کشور بوده ایم و این تنها ایده های خلاقانه دکتر مونسان در حوزه گردشگری امکان پذیر بود.
وی گفت: با توجه به ایجاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لازم است اقدامات اساسی در این حوزه ها به ویژه گردشگری انجام شود که این موضوع در تخصص و تعهد دکتر مونسان می باشد.
رییس هیات مدیره جامعه هتل ها و مراکز اقامتی استان اردبیل تاکید کرد: توسعه بومگردی در کشور و حضور گسترده گردشگران خارجی به ویژه گردشگران کشورهای عربی در کشور از دستاوردهای ویژه مدیریت دو ساله دکتر مونسان در سازمان میراث فرهنگی بود.
بذری بیان داشت: امید ما این است که با رای اعتماد نمایندگان مجلس به وی شاهد رشد و توسعه هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باشیم.