https://didshahr.ir/8566

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پروژه های رفاهی منطقه باستانی شهریئری مشگین شهر خبر داد.

 

 

شهریئری

 

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، نادر فلاحی با اعلام این خبر تصریح کرد: در حال حاضر به منظور رفاه حال گردشگران نمازخانه و سرویس بهداشتی در محوطه پایگاه ملی احداث می شود که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

او افزود: علاوه بر این جهت تسهیل در رفت و آمد گردشگران در مسیر دسترسی از محوطه باستانی به طول هزار متر سنگفرش اجرا شده است.

تکمیل ۱۰۰ درصدی سازه محافظ شهریئری

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان متذکر شد: این میزان مطابق رقم مصوب قرار داد تعریف شده است و در سال های آتی می توان طول سنگفرش را افزایش داد.

فلاحی همچنین به تکمیل ۱۰۰ درصدی سازه محافظ اشاره کرد و گفت: نصب لایت پنل در سازه نیز به مناقصه سپرده شده است و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

او با بیان اینکه ساماندهی این محوطه یکی از مطالبات جدی مردم استان بود، اضافه کرد: مجموع اقدامات انجام شده می تواند موجب جذب و ماندگاری بیشتر گردشگران این مجموعه باستانی شود.


گردشگری استان اردبیل | گردشگری مشگین شهر | شهریئری | میراث فرهنگی استان اردبیل | نادر فلاحی

 

دیدشهر سایت جامع گردشگری استان اردبیل پیشنهاد می کند مطالب زیر را هم بخوانید:

سنگ فرش شهریئری مشگین شهر به بهره برداری رسید

شهریئری، مجسمه های سنگی بدون دهان و دست

شهریئری مشگین شهر، سنگ‌افراشته‌ی از دوره آهن

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.