سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس آباد از فعالیت ۵ تولید کننده برتر ورنی در سطح شهرستان پارس آباد و اصلاندوز خبر داد.
به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، علی علایی در بازدید از دوره آموزش کوتاه مدت بافت ورنی مغان، تصریح کرد: سالانه بیش از بیست هزار متر مربع ورنی مغان توسط دو هزار نفر از شاغلین این حوزه در شهرستان پارس آباد تولید می شود.
وی گفت: ورنی مغان ثبت جهانی شده و متقاضیان و علاقه مندان آن نه تنها در داخل کشور بلکه بازار های خارجی و کشورهای همسایه هستند.
صدور بیش از ۲۰۰ فقره مجوز مشاغل خانگی در پارس آباد
سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان پارس آباد نیز در این بازدید در گزارشی گفت : صدور بیش از ۲۰۰ فقره مجوز مشاغل خانگی در سال ۹۷ و ۹۸، معرفی ۱۸۵ نفر جهت دریافت تسهیلات مشاغل خانگی در سال ۹۸ از جمله اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی در شهرستان پارس آباد می باشد.
سایت دیدشهر پیشنهاد می کند مطالب زیر راهم بخوانید :
اخذ گواهی کیفیت ۴ کارگاه صنایع دستی استان اردبیل
آموزش و تولید صنایع دستی استان اردبیل تقویت می شود
صنایع دستی استان اردبیل ۷۰۰ میلیارد تسهیلات دریافت می کنند
صنایع دستی اردبیل بالاترین نشان مرغوبیت را در بین استان ها دریافت کرد
علی رضا ارژنگی همچنین بیمه شدگان صنایع دستی شهرستانهای پارس آباد مغان و اصلاندوز را ۳۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: ۵ تولید کننده برتر ورنی مغان در سطح شهرستان پارس آباد و اصلاندوز در حال فعالیت هستند.
پارس آباد قطب تولید ورنی کشور
گفتنی است شهرستان های پارس آباد و اصلاندوز یکی از قطب های تولید ورنی در استان و کشور محسوب می شود.
این شهرستان ها در شمالغرب کشور، شمالی ترین نقطه استان اردبیل در کنار رود زیبا و پرآب ارس و در مجاورت جمهوری آذربایجان واقع است.