https://didshahr.ir/9418

بافت های تاریخی که مورد بی مهری بسیاری از ارکان ها قرار گرفته است محور اصلی گردهمایی تشکل های میراث فرهنگی در استان اردبیل بود.

 

میراث فرهنگی

بافت های تاریخی در کشور ما امروزه غالبا در نقش مراکزخدمات شهری و محالت مسکونی وظایفی را برعهده دارند.

به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل های مردم نهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ضرورت بهره گیری از ظرفیت سمن ها در تبیین هویت فرهنگی استان ها تاکید کرد.

فعالیت ۸۸۰ تشکل در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

جلال تاجیک گفت: در حال حاضر ۸۸۰ تشکل در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ۳۱ استان مجوز فعالیت دارند که می‌توانند بازوی یاریگر ادارات استان‌ها باشند.

وی با بیان اینکه طی جلسات مستمر تقویت سمن های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با وزیر محترم میراث فرهنگی مطرح شده است، افزود: لازم است در راستای بهره گیری از ظرفیت سمن ها برنامه های حمایتی عملیاتی شود.

مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل های مردم نهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور ادامه داد: موضوع تقویت سمن سراها با هدف میزبانی رایگان تشکل‌ها در دستور کار قرار گرفته و در فضاهایی که استان ها در اختیار دارند انتظار می رود این مطالبه مورد توجه قرار گیرد.

تاجیک تاکید کرد: از سویی شورای هماهنگی تشکل‌ها الگوی مناسبی برای هماهنگی امورات تشکل هاست و امید می رود این نقش تداوم یابد.

صیانت از بافتهای تاریخی با مشارکت سمن ها

وی به برگزاری چهارمین گردهمایی هموندان سازمان های غیر دولتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و گفت: این نشست فرصتی برای تبادل نظر تشکل ها خواهد بود.

مدیر کل دفتر امور مجامع و تشکل های مردم نهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به حضور ۳۲ تشکل از ۱۹ استان کشور در این گردهمایی اشاره کرد و گفت: محور این نشست بافت های تاریخی است تا مشارکت سمن ها برای صیانت از بافت های تاریخی جلب شود.


گردشگری استان اردبیل | میراث فرهنگی استان اردبیل | امور مجامع و تشکل های مردم نهاد| جلال تاجیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.