فعالیت سمن سراها با توجه به اینکه مدت زیادی است در سطح استان های کشور مطرح شده است ولی مورد غفلت مسوولان قرار گرفته است.
فعالیت سمن سراها در وضعیت فعلی در ۳۱ استان کشور کمتر از ۵ مورد است.
به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل های مردم نهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یکی از موانع اصلی فعالیت تشکل های مردم نهاد را نبود مکانی برای فعالیت دانست.
جلال تاجیک اظهار داشت: با بیان اینکه مدت ها است موضوع سمن سراها مطرح شده است، اضافه کرد: نه تنها این موضوع در استان ها مورد غفلت بوده بلکه عملا در وضعیت فعلی تعداد سمن سراهای ۳۱ استان کشور کمتر از ۵ مورد است.
وی افزود: اختصاص عمارت کوشک به عنوان خانه ملی سمن های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز بارها مطرح شده و فعلا عملیاتی نشده است که انتظار می رود معاونت میراث فرهنگی به این مهم توجه ویژه داشته باشد.
بناهای تاریخی می تواند محل فعالیت سمن ها شود
مدیرکل دفتر امور مجامع و تشکل های مردم نهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: علاوه بر این بناهای تاریخی بلااستفاده در شهرها می تواند به عنوان سمن سرا در اختیار تشکل ها قرار داده شود.
تاچیک به برنامه ریزی دفتر امور مجامع و تشکل های مردم نهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جهت برگزاری نشست های دوره ای با معاونت های این وزارت خانه اشاره کرد و گفت: در نشست با هر معاونت مطالبات، برنامه ها و ایده های مشارکت در برنامه ها مطرح خواهد شد.