اردبیل پتانسیل خوبی در حوزه گردشگری غذا دارد و از آن جا گردشگری غذا جاذبه خوبی برای توریست ها محسوب می شود اردبیل با معرفی این جاذبه می تواند گردشگری را توسعه دهد.
به گزارش دیدشهر(didshahr.ir)، رییس هیئت مدیره کانون راهنمایان گردشگری کشور گفت: اردبیل ظرفیت های ویژهای در حوزه گردشگری دارد و به صورت ویژه مستعد گردشگری غذا است.
محسن حاجی سعید در سومین مجمع عمومی کانون راهنمایان سراسر کشور تصریح کرد: اقدامات بسیار ارزندهای طی دو سال گذشته در حوزه گردشگری در استان اردبیل انجام گرفته است.
وی بیان کرد: اردبیل ظرفیتهای ویژهای در حوزه گردشگری دارد اما به صورت ویژه مستعد گردشگری غذا و شکمگردی است.
رییس هیئت مدیره کانون راهنمایان گردشگری کشور افزود: : گردشگری غذا جاذبه بسیار خوبی برای توریستهای خارجی محسوب میشود و استان اردبیل میتواند از این پتانسیل جهت جذب گردشگران خارجی استفاده نماید.
حاجی سعید ادامه داد: یکی از بزرگترین مشکلات ما در سالهای گذشته در کشور حضور راهنمایان غیرمجاز در پایگاه های جهانی بود که خوشبختانه با دستور و تاکید وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از ادامه این روند جلوگیری به عمل آمد.
وی اضافه کرد: استان اردبیل نیز در راستای تاکید بر اهمیت حضور راهنمایان مجاز به عنوان دومین استان این دستور وزیر محترم میراث فرهنگی را اجرایی کرده است که اتفاق خوبی محسوب می شود.