https://didshahr.ir/12196

راه اندازی موزه عسل به منظور برندسازی المان‌های استان اردبیل یکی از ضرورت‌های معرفی گردشگری غذا در این استان است.

عسل
به گزارش دیدشهر، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: در صورت همکاری اتحادیه صنف عسل و لبنیات فروشان استان، آماده راه اندازی موزه عسل در اردبیل هستیم.
نادر فلاحی در جلسه بررسی روند راه اندازی موزه عسل در اردبیل تصریح کرد: راه اندازی موزه‌هایی که بتواند بخشی از قابلیت‌های این استان را به نمایش بگذارد حمایت می‌شود.
وی افزود: با توجه به اینکه عسل تولیدی در استان اردبیل بی نظیر در کشور است و به واسطه پوشش گیاهی کوه سبلان کیفیت قابل توجهی دارد، آماده راه‌اندازی موزه عسل به منظور معرفی سابقه تولید، شیوه‌ها و ادوات تولید و انواع عسل تولیدی این استان هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به ثبت ملی (بال-قیماق) اشاره کرد و گفت: برندسازی، المان‌های استان به‌ویژه عسل که نمادی از سوغات و کوه پربرکت سبلان است یکی از ضرورت‌های معرفی گردشگری غذا در این استان است.
فلاحی به برگزاری جشنواره عسل و لبنیات استان به عنوان یکی از جاذبه‌های اصلی گردشگری غذا، تاکید کرد.

گردشگری استان اردبیل| سایت گردشگری استان اردبیل| اخبار گردشگری| جشنواره عسل| گردشگری اردبیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.