https://didshahr.ir/15822

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از انتخاب این استان به‌عنوان پایلوت اجرای طرح هتل‌های کپسولی در مناطق صعب‌العبور و مکان‌های کوهستانی استان خبر داد.

نادر فلاحی

به گزارش دیدشهر؛ نادر فلاحی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری زمستانی اردبیل گفت: وجود مناطق صعب‌العبور در برخی مکان‌های کوهستانی و انجام صعودهای زمستانی از این مناطق، امتیازی مهم در بحث گردشگری هیجانی و کوهستانی است، اما امکان ایجاد هتل به دلیل صعب‌العبور بودن در این مناطق وجود ندارد که با راه‌اندازی تعداد محدودی هتل کپسولی موضوع اقامت هم حل می‌شود.

وی افزود: برای جاهایی که امکان ساخت و ساز هست و آنجا هتل‌هایی وجود دارد قرار نیست استفاده بشود مثلاً قرار است در دامنه کوه سبلان و در دل طبیعت کوهستانی و جاهایی که امکان وجود هتل‌ها و اقامتگاه‌ها نیست و صعب العبور است از این هتلهای کپسولی استفاده کنیم.

فلاحی با بیان اینکه روز گذشته با مدیرعامل کانون جهانگردی جلسه ای داشته اند عنوان کرد: ما در این جلسه به این توافق رسیدیم که تابستان این اتفاق رخ بدهد و این هتل ها را در مناطق مشخص شده بنا کنیم.

وی با اشاره به اینکه این موضوع در رقابت با هتل های موجود نیست بیان کرد: این اتفاق در راستای تکمیل زنجیره گردشگری استان اردبیل است و قرار نیست منافاتی با برنامه هتل ها و مجموعه های گردشگری داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اضافه کرد: البته اوایل از طرف جامعه اقامتی هتلداران صحبت‌ها و انتقاداتی در مورد هتل های کپسولی صورت گرفت که اصلاً هتل های کپسولی مورد نیاز نیست اما ما قصد داریم با کمک کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی ایران هتل های کپسولی را بومی‌سازی کنیم و تولید داخل انجام شود و لازم به ذکر است در کنار این موضوع هتل های کپسولی را در سرعین مشکین شهر و فضاهای گردشگری که واحد اقامتی در آن وجود دارد استفاده نمی‌کنیم اما یکسری مجموعه‌های در دل طبیعت و در دامنه طبیعت داریم که گردشگران به اقامت در آنجا علاقمند هستند اما بحث وجود حیوانات و هوای سرد و به اقلیم باعث می‌شود که سرپناهی لازم باشد و در این مناطق وجود هتل های کپسولی خیلی مهم است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه بحث طبیعت گردی و تورهای طبیعت گردی در استان اردبیل به جایگاه ویژه ای رسیده است و طبیعت بسیار بکری در این استان وجود دارد هتل های کپسولی به دلیل اینکه ساخت و ساز نیست و برهم زننده طبیعت نیست می‌توان در حریم و بستر برخی از مجموعه‌های طبیعی از آن استفاده کرد و ما سعی خواهیم کرد از ظرفیت مثبت و پتانسیل مثبت این مجموعه‌ها استفاده کنیم و این به نوعی تکمیل کننده چرخه گردشگری استان باشد.

فلاحی افزود:‌ هتل‌های کپسولی برای استفاده گردشگران و کوهنوردان در اختیار استان و تأسیسات گردشگری اردبیل قرار می‌گیرد که نقش مهمی در راستای توسعه گردشگری، به‌ویژه ترویج بخش گردشگری زمستانی و عملیاتی کردن زمستان بیدار ایفا خواهد کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اجرای این پروژه در مناطق کوهستانی را زمینه‌ساز توسعه گردشگری هیجانی و اقدامی بسیار ارزنده دانست و افزود: اقدامات و همکاری مدیرعامل کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی ایران در اجرای این طرح در استان شایسته قدردانی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.