https://didshahr.ir/24219

روز استقلال كشورها كه با مبارزه های فراوان برای نجات يافتن از استعمار به‌دست مي‌آيد، روزی بزرگ و خاطره انگيز است كه در كشورهاي مختلف جهان جشن گرفته و از آن فرصتی برای رونق گردشگری استفاده می شود.

بهره برداری از انقلاب ها برای توسعه ی گردشگری

هر كدام از كشورها با توجه به پيشينه‌ي تاريخي و پتانسيل‌هاي مختلف در زمينه‌هاي گردشگري، تلاش مي‌كنند تا اين روز را به جهانيان معرفي و گردشگران را براي ديدن كشور خود جذب كنند. در اين ميان، تبليغات و زيرساخت‌هاي سفر در زمينه‌هاي واحدهاي اقامتي، اپراتورهاي تورگرداني و خطوط حمل‌ونقل زميني، هوايي و ريلي اهميت بسياري دارد.

استقلال هند؛ بهانه ای برای جشن و گردش

هندوستان 15 آگوست هر سال را براي آزاد شدن از استعمار انگليس جشن مي‌گيرد و از اين طريق به توسعه‌ي گردشگري داخلي خود كمك مي‌كند. در اين روز، تمام سازمان‌هاي دولتي تعطيل هستند، اداره‌ها در دهلي نو چراغاني و پرچم‌هايي به نشانه‌ي جشن در تمام كشور نصب مي‌شوند. تلويزيون نيز به مناسبت اين روز استقلال، برنامه‌هاي متنوعي را پخش مي‌كند و خاطره‌ي مبارزان راه استقلال اين كشور را زنده مي‌كند. برنامه‌هاي فرهنگي و جشنواره‌هاي متنوعي نيز در اين روز برپا مي‌شوند كه گردشگري داخلي را در اين شبه‌قاره رونق مي‌بخشند. روز 15 ماه آگوست سال 1947 ميلادي جواهر لعل نهرو، نخستين نخست وزير هند با ايراد يك سخنراني، استقلال هند را اعلام كرد. در اين روز، هندوستان پس از سه قرن، از استعمار انگليس رهايي يافت. به‌دليل آن‌كه در هند، اديان مختلفي وجود دارند و وسعت جغرافيايي نيز سبب تفاوت فرهنگ‌ها در آن شده است، تا پيش از استقلال، هيچ مناسبتي نبود كه تمام شبه‌قاره هم‌زمان آن‌را جشن بگيرند. در اين روز ملي، مدارس و دانشگاه‌ها برنامه‌هاي فرهنگي برگزار مي‌كنند و شريني و پرچم در سطح شهرها پخش مي‌شود. همچنين اعضاي خانواده‌ها دور هم جمع مي‌شوند و مراكز خريد با فروش صنايع دستي و اشيايي كه ياد اين روز را زنده نگه مي‌دارند، جشن مي‌گيرند. در سال‌روز استقلال هند با فراهم آمدن امكانات، گردشگري داخلي در سراسر كشور رونق مي‌يابد.

 استقلال برزيل؛ عامل توسعه گردشگری در داخل و خارج اين كشور

كشور برزيل از جمله كشورهايي است كه روز استقلال خود را جشن مي‌گيرد. اين كشور هفتم سپتامبر سال 1822 ميلادي از استعمار پرتغال آزاد شد. اين جشن‌ها شامل بخش‌هاي متنوعي است كه مهم‌ترين آن‌ها، خوردني‌ها و نوشيدني‌هاي برزيل و كارهاي هنري و صنايع دستي آن است. موسيقي سنتي اين كشور نيز يكي از بخش‌هاي اين جشن‌هاست كه سبب جذب گردشگران بسيار به اين منطقه مي‌شود. اكنون نه‌تنها اين روز در داخل كشور برزيل جشن گرفته مي‌شود، بلكه برزيلي‌هاي مقيم خارج از اين كشور نيز به برپايي جشن‌هاي مختلف مي‌پردازند. نخستين جشن استقلال برزيل كه در خارج از اين كشور برگزار شد و گردشگران بسياري را به خود جذب كرد، در سال 1984 ميلادي در شهر نيويورك بود. اكنون با گذر سال‌ها، اين جشن بزرگ‌تر شده است و برزيلي‌هاي خارج از اين كشور و نيز علاقه‌مندان را به خود جذب مي‌كند. برزيل بزرگ‌ترين و پرجمعيت كشور آمريكاي لاتين است. از حدود 10 هزار سال پيش، اقوام نيمه‌ماجر در اين كشور زندگي مي‌كردند. با ورود پرتغالي‌ها در سال 1500 ميلادي، برزيل مستعمره شد.

استقلال مالزی؛ موفق ترين سال در توسعه گردشگری

سال 2007 ميلادي، پنجاهمين سالگرد استقلال مالزي بود؛ سالي كه دولت اين كشور آن‌را سال بازديد از مالزي نام‌گذاري كرد و ميزان ورود گردشگر آن‌قدر زياد شد كه هنوز روز استقلال اين كشور نرسيده بود، دولت از گردشگران خواست كه ديگر به اين كشور سفر نكنند! زيرا تمام هتل‌ها، واحدهاي اقامتي و ديگر امكانات گردشگري مالزي اشغال شده بودند و ديگر جايي براي ورود گردشگران نبود. مالزي توانست از طريق تبليغات و معرفي اين كشور به جهان تا جايي كه امكان داشت، در سال‌روز استقلال خود، گردشگر جذب كند. به عبارتي، دولت مالزي با فراهم آوردن همه‌ي امكانات مانند معرفي اين كشور به جهانيان از طريق تبليغات، همكاري با اپراتورهاي تورگرداني سراسر جهان، افزايش تعداد هتل‌ها و واحدهاي اقامتي، افزايش تعداد خطوط هوايي و ديگر راه‌هاي ارتباطي بين‌المللي و ملي توانست گردشگران بسياري را جذب كند و درآمد بسياري را از صنعت گردشگري به‌دست آورد و اقتصاد خود را رونق بخشد. پنجاهمين سالگرد استقلال مالزي در 31 آگوست 2007 ميلادي به‌مدت يك‌ماه جشن گرفته شد. اقدامات بسياري در اين روز مانند رژه، برگزاري نمايشگاه‌هايي از تاريخ مالزي، آتش‌بازي و كنسرت‌هاي رايگان بزرگ و همگاني در فضاي آزاد براي جذب تعداد بيشتري گردشگر انجام شدند. مالزي از ابتداي سال 2007 ميلادي معرفي اين كشور را آغاز كرد كه از جمله جشنواره‌هاي آن از جشن گل‌ها، جشنواره‌ي روز فدرال، جشنواره‌ي كوالالامپور، جشنواره‌ي رقابتي آتش‌بازي بين‌المللي، جشنواره‌ي رنگ‌ها در صنايع دستي و فرهنگ، نمايشگاه فضاپيمايي بين‌المللي و كاروانال‌ها خريد در مالزي مي‌توان نام برد. اين كشور پيش از آن‌كه اقدامات خود را به‌صورت رسمي آغاز كند، از مردم خواست تا نظرات خود را درباره‌ي چگونگي برگزاري اين جشن اعلام كنند. تعداد ورود گردشگران بين‌المللي به مالزي در سال 2007 ميلادي بيش 20 ميليون نفر بود. مالزي يكي از مستعمره‌هاي كشور انگليس بود كه در سال 1957 ميلادي استقلال يافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.