معرفی برخی غذاهای سنتی استان اردبیل
به گزارش دیدشهر، فرصتی با هدف انتقال میراث فرهنگی و تاریخی به آیندگان با جدیت دنبال میشود.
برخی غذاهای سنتی استان اردبیل عبارتند از :کتهنان با سبزی، پیچاق قیمه، قره حالوا، قیماق، هدیک آشی، فطیر مشگینشهر و قوروت.
این غذاهای سنتی استان اردبیل در میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده تا علاوه بر صیانت از آن، بتوان برای معرفی گستردهتر غذاهای سنتی استان اقدام کرد.
پرونده ثبت ملی مهارت تهیه باسدیرماپلو، خشیل موران، قره شیقالات و شیرینی سهگوش اردبیل هم برای ثبت در دست اقدام است.