https://didshahr.ir/12667

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران در اقدامی قابل توجه با سی و سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی همراه شد و این اقداممی تواند فرصتی برای تبادل نظر با فعالان گردشگری باشد.

 

صنایع دستی

 

به گزارش دیدشهر، هنرمندان صنایع دستی استان اردبیل معتقدند نمایشگاه های گردشگری می تواند فرصتی برای کسب سلیقه بازار و ارائه مسیر صحیح تولید باشد.

هنرمند تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استان اردبیل معتقد است هر نمایشگاه فرصتی برای تبادل نظر با سایر هنرمندان و فعالان گردشگری و صنایع دستی است.

عبدالحسین بدایتی با تاکید به اینکه از سال ۷۲ در حوزه تولید و فروش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی فعالیت دارد، اضافه کرد: در هر نمایشگاه هنرمندان می‌توانند الگوهای مختلف را احصا کرده و نسبت به تولید متناسب با تقاضای بازار اقدام کنند.

وی با تاکید به اینکه صنایع دستی می‌تواند به صورت سفارشی و تک عدد تولید شود، گفت: « در نمایشگاه ‌می‌توانیم تولیدات خود را با زمان همراه کرده و نسبت به تولید بر اساس نیاز و سلیقه مشتری اقدام کنیم.

بدایتی با بیان اینکه نمایشگاه صرفا با هدف فروش نیست، اضافه کرد: چند وقتی است که نمایشگاههای صنایع دستی به مانند سابق برگزار نمی‌شود و این در حالی است که هنرمندان از چنین رویدادی استقبال می کنند.

باید به تولیدات هنرمندان توجه شود

این هنرمند سنگ تراش معتقد است عدم حمایت از هنرمندان موجب می شود برخی دست از تولید کشیده و به فروشنده اجناس چینی تبدیل شوند.

بدایتی تاکید کرد: در نمایشگاه‌های صنایع دستی نیز باید به تولیدات هر هنرمند توجه شده و متناسب با آن فضا و غرفه آرایی صورت گیرد.

همچنین یکی دیگر از هنرمندان استان اردبیل معتقد است در نمایشگاه‌ها هنرمندان می‌توانند با تولیدات یکدیگر آشنا شوند و نسبت به رفع ضعف و تقویت قوت ها اقدام کنند.

سجاد ذاکر که یکی از هنرمندان حکاکی روی چرم و مبتکر سبک حکاکی بدون ضربه است اضافه کرد: در نمایشگاه‌ها غرفه آرایی و فضای مناسب که در تناسب با نوع تولیدات باشد نقش کلیدی دارد.

وی با تاکید به اینکه جانمایی نامناسب می‌تواند موجب کاهش میزان تولید شود، ادامه داد: این در حالی است که در خود استان اردبیل تولیدات صنایع دستی قابل توجه و چشمگیر است.

حضور در نمایشگاه برای تولیدکننده یک فرصت طلایی است

هنرمند قلم زنی اردبیل نیز در خصوص کم و کیف نمایشگاه های گردشگری گفت: حضور در نمایشگاه بی‌شک برای تولیدکننده یک فرصت طلایی است و لازم است هنرمندان از چنین فرصت‌هایی بهره مند شوند.

مهسا قنبرزاده تاکید کرد: در عین حال لازم است تولید و فروش صنایع دستی همراه با خلاقیت باشد و در نمایشگاه‌ها نیاز و سلیقه مشتری احصا شود.

وی با اشاره به برگزاری همزمان نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: این رویداد از یک سو به نفع صنعتگران بوده و موجب شد تا راهنمایان گردشگری، فعالان این عرصه و مسئولان برنامه ریز با ظرفیت‌های استان‌های مختلف آشنا شوند.

قنبرزاده که خود مبتکر سبک قلم زنی اردبیل است معتقد است در نمایشگاه‌هایی از این دست باید فضای مناسبی در اختیار هنرمندان قرار گیرد و رشته‌های متنوع حضور یابند و همچنین در غرفه آرایی‌ها از صنایع دستی استفاده شود.

در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران و سی و سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی تولیدات هنری استان اردبیل با استقبال گسترده همراه شد. بیش از نیمی از رشته‌های صنایع دستی تولیدی در کشور در استان اردبیل نیز تولید می‌شود.

گزارش از ونوس بهنود


گردشگری استان اردیبل|سایت گردشگری استان اردبیل| گردشگری| صنایع دستی| نمایشگاه بین المللی

    https://didshahr.ir/12667

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتشار مجدد مطالب تنها با ذکر نام منبع "دید شهر" مجاز میباشد.